hu en
2019. December 31. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2019 - DECEMBER: újra legyőztük a Kisvárdát

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2019 decemberében öt meccsből negyedszer is legyőztük a Kisvárdát.

 

2018-19 után 2019-20-ban is az OTP Bank Liga mezőnyének tagja a Kisvárda Master Good csapata, amellyel ezt megelőzően klubunk még soha sem találkozott. Az előző idényben egy döntetlen mellett kétszer legyőztük őket, ebben a szezonban pedig augusztusi, 3-0-s sikerünk után december 14-én ismét összefutottunk velük és a naptári év utolsó találkozóján 2-0-ra győztünk.

Az öt eddigi találkozásból négyszer nyertünk, őrizzük veretlenségünket és első ízben hoztuk el a három pontot Kisvárdáról.

December 21-én 40. születésnapját ünnepelte második bajnokcsapatunk kapusa, Juan Calatayud, majd december 22-én 80 éves lett első NB I-es csapatunk játékosa, Balogh Károly.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek