hu en
2015. Május 22. 11:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SHOP
VidiShop: már megvásárolható az UEFA-kupa-kollekció!

Szezonbérlettel rendelkező szurkolóink 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az UEFA-kupa-menetelés 30 éves jubileumára készült, különleges kollekció termékeit!

Új, egyedi díszítésű kollekcióval lepte meg szurkolóit a Videoton FC a legendás UEFA-kupa-menetelés jubileumára. Az emlékév termékei már megvásárolhatóak a vidishop.hu oldalon és a Piactér 4. alatti üzletünkben, illetve meccsnapon a Sóstói Stadionban.

A pólóból, sálból és bögréből álló, limitált szériájú kollekció minden darabja méltó emléket állít a három évtizeddel ezelőtt elért, a magyar klubfoci máig utolsó nagy nemzetközi sikerének, a Videoton 1984-85-ös UEFA-kupa szereplésének! Válassza ki Ön is a kedvencét, és vásárolja meg akár 10 %-os kedvezménnyel!

Látogasson el a piac téri VidiShopba, vagy nézzen körül online ajándékboltunkban!

CÍMKÉK
UEFA szurkolók VidiShop
Hírek
Szurkolói infók az Újpest elleni bajnokira TÖLTSÜK MEG A VENDÉGSZEKTORT! @ 2016. Április 26.

Szurkoljon élőben az ezüstért, és töltsük meg az újpesti vendégszektort! Mivel helyszíni jegyértékesítés nem lesz, kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket! Klubunk ingyenes busz különjáratokat indít a találkozóra.

Szurkolói infók az MTK elleni ezüstrangadóra SZURKOLÓI @ 2016. Április 21.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

VidiShop: szezonbúcsúztató akció az utolsó hazai összecsapáson VIDISHOP @ 2016. Április 18.

A belépőjegy vagy a tavaszi bérlet felmutatásával még szombaton is 10% kedvezménnyel vásárolhatnak szurkolóink a helyszínen.

Szurkolói infók a Fradi elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 17.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 18 órakor nyitnak szerdán. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Szurkolói infók a Paks elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 12.

A Fehérvári úti stadion a mérkőzés előtt két órával, vagyis 16 órakor nyitja meg kapuit. A Paksi FC kéri a szurkolókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket! Szurkolói busz nem indul a találkozóra.

VidiShop: meccsnapi akció a Vasas elleni összecsapásra VIDISHOP @ 2016. Április 07.

A belépőjegy vagy a tavaszi bérlet felmutatásával szombaton 10% kedvezménnyel vásárolhatnak szurkolóink.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek