hu en
2017. Augusztus 14. 13:07  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
EURÓPA LIGA
Vidi-Partizan: elfogytak a jegyek!

Augusztus 24-én újra telt ház várható a Pancho Arénában!

Csapatunk a Balzan FC, a Nomme Kalju FC és a Girondins Bordeaux kiejtése után az FK Partizannal vív párharcot az Európa Liga csoportkörébe jutásért augusztus 17-én Belgrádban és egy héttel később a Pancho Arénában.

Az elmúlt héten az elővásárlási időszak zajlott, amikor is azon drukkereink válthatták meg jegyüket a visszavágóra, akik az első három selejtezőkörben is a helyszínen biztatták a Vidit, belépőjüket pedig bemutatták a vásárláskor.

A szélesebb közönség számára a jegyértékesítés hétfőn 10 órakor indult online és a VidiShopban is. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Pancho Arénába a jegyek hétfőn 13 óra magasságában elfogytak, többet sem a Piac téri VidiShopban, sem az MLSZ felületén keresztül nem tudnak vásárolni az érdeklődők.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Bordeaux elleni hazai találkozót követően ismét telt ház várható a Videoton FC Európa Liga-találkozóján.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek