hu en
2022. Május 22. 20:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Gól nélküli döntetlen a Veszprém otthonában

NB III-as csapatunk egy küzdelmes és izgalmas találkozón szerzett értékes pontot a harmadik helyezett Veszprém otthonában. 

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Tavaszi szezon, 37. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

VLS Veszprém:
Héninger -- Dobsa, Gulyás, Molnár (Papp 73), Somogyi, Kovács (Gunther 84), Varga (Babos 56), Baldauf (Gálfi 56), Sarok, Vass (Bakó 73), Krebsz

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Rónaszéki, Hajdinger (Menyhárt 56), Dékei (Dénes 56), Singh (Dinnyés 66), Berekali, Forgó, Csepregi (Pető Milán 66), Mohl, Tóth Tamás Vid (Bozai 83), Papp
2022.05.22. VeszprémVárosi StadionJátékvezetők: Dombi OlivérBede TamásUrbán Richárd

Az NB III-as bajnokság utolsó előtti fordulójában a Vidi II a harmadik helyezett Veszprém otthonába látogatott. Pető Tamás együttese már biztos, hogy a harmadik helyen fog végezni a szezon végén, szombaton pedig az is eldőlt, hogy a csoportunkat a Mosonmagyaróvár nyerte meg - miután hazai pályán 3-0-ra legyőzték a Balatonfüredet - így jövőre ők az NB II-ben fognak szerepelni. A tartalékcsapatunkban múlt héten csereként debütáló Csepregi Barnabás ezúttal a kezdőben kapott helyet, míg a Veszprém vezetőedzőjének, Pető Tamásnak a fia, Pető Milán első alkalommal került a Vidi II meccskeretébe, ő amúgy a Vidi U17-es csapatában szokott szerepelni. 

Jó időben és sok néző előtt kezdődött vasárnap délután a Veszprém - Vidi II bajnoki. Az első félidő kevés helyzetet és kiegyenlített küzdelmet hozott. Fehérvári részről Dékei Márk oldalszabadrúgásból veszélyeztetett a 25. percben, tekerése azonban kapu fölé szállt. Hazai oldalról a 28. percben Somogyi lövése kerülte el a kapunkat, majd a szünet előtt nem sokkal Sarok vette célba a kapunkat, Dala nagyot védett. 

A második játékrész elején Kovács tekert centikkel kapu fölé, Dala azonban látványos vetődéssel biztosított, ha kaput talál a labda, akkor sincs gól. A 64. percben Babos került ziccerbe, Dala azonban remek ütemben vetődött ki a kapujából és megszerezte a labdát. Két perccel később csereként bemutatkozott a Vidi II-ben Pető Milán.

A 72. percben egy hazai szöglet után Somogyi lőtt csak centikkel kapu mellé. Egy perccel később Sarok lövését védte szépen fiatal kapusunk. A rendes játékidő vége előtt tíz perccel megfogyatkozott a Veszprém, Somogyit állította ki a játékvezető második sárga lappal. Gyakorlatilag azonnal gólra válthattuk volna az emberelőnyt, egy szép támadás végén Menyhárt lőtt kapura, a labda a kapuson túl is jutott, de egy védőnek sikerült a gólvonalról mentenie. A 95. percben Dénes Csanád Vilmosé volt a meccslabda, egy gyors kontra végén 8 méterről lőhetett kapura, a labda azonban mellé ment, így egy küzdelmes és izgalmas találkozón gól nélküli döntetlen született.

A Vidi II egy hét múlva, vasárnap 17 órakor a Bicske ellen játssza a szezon utolsó bajnoki meccsét. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek