hu en
2022. Március 20. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II: Vereség az ETO otthonában

Nem a fiatalok napja volt a vasárnap az NB III Nyugati csoportjában.

NB III Nyugati csoport, 2021-2022, Tavaszi szezon, 26. fordulóMeccs center 
6-1
(3-0)
Sipőcz 22, Erdei 24, Múcska 33, Hanzli 52, Erdei 57, Bakos 77
ETO Akadémia:
Ruisz (Kantó 46) -- Szabados (Ignácz 74), Vidnyánszky, Denilson (Tullner 74), Sipőcz, Erdei, Vidnyánszky, Múcska, Hanzli (Bakos 67), Szalka, Szabó (Tóth 60)
Kovács 56
MOL Fehérvár FC II:
Gergely -- Rónaszéki (Lehota 63), Hajdinger (Singh 46), Kovács, Berekali, Forgó (Dékei 46), Mohl, Balogh, Bozai (Menyhárt 76), Elek, Dinnyés
2022.03.20. GyőrETO ParkJátékvezetők: Gál PéterUrgyán AntalVad Anita

Vasárnap délelőtt a negyedik helyezett ETO Akadémia otthonában lépett pályára NB III-as csapatunk, amely ezúttal Szalai Tamás vezetőedzőt és Papp Milán csapatkapitányt is nélkülözte betegség miatt. Szalai Tamás helyett Imrik László pályaedző meccselt, aki a szezonban egyszer már sikeresen helyettesítette vezetőedzőnket, hiszen ősszel Zalaegerszegen az ő irányításával nyert a Vidi II 3-2-re egy fordulatos meccsen. Az NB I-es keretből Kovács István és Dinnyés Olivér szerepelt a vasárnap délelőtti NB III-as bajnokin. 

Fehérvári gólhelyzettel indult a meccs, Rónaszéki 20 méterről lőtt nagy erővel kapura, a labda rendkívül kellemetlenül épp a kapus előtt pattant meg, de Ruisz nagy bravúrral menteni tudott. A túloldalon Gergely Roland is bemutatott egy nagy védést a 7. percben, majd Kovács István tekert 22 méterről alig kapu fölé. 

A folytatásban a hazai együttes akarata érvényesült a pályán, és a 24. percben egy nagyon szép támadás végén Erdei szerezte meg a vezetést (1-0). Három perccel később újabb győri gólnak örülhettek a hazai nézők, Sipőcz vette be a kapunkat (2-0). Bő öt perc elteltével pedig már 3-0 állt az eredményjelzőn, miután Múcska lövését követően is utat talált a labda a kapunkba. 

Szünetben cserékkel próbálta felrázni a csapatot Imrik László és bár ebben a félidőben mi birtokoltuk többet a labdát, az 52. percben Hanzli Péter is bevette a kapunkat (4-0). Néhány pillanattal később Rónaszéki beadását Kovács István váltotta gólra (4-1), de szinte a középkezdés után ismét gólt szerzett a fiatal győri együttes, Erdei második góljával 5-1-re módosult az állás. A 6-1-es végeredményt a csereként pályára lépő Bakos Zsombor állította be a 77. percben.

Második csapatunk március 27-én, vasárnap délelőtt 11-kor a Sopron együttesét látja vendégül.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek