hu en
Dunaújváros FC Végeredmény 0-5
MOL Fehérvár FC
 
Barátságos
Barátságos, 2022-2023
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2022.06.24., Péntek @ 17:00
Dunaújváros, Dunaújváros Stadion

35 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek!
75.GÓL!

Lednev szögletét Papp Milán - a Vidi II csapatkapitánya - fejelte 8 méterről védhetetlenül a dunaújvárosi kapuba. 
73.GÓL!

Lednev szép cselekkel bolondította meg a hazai védelmet, majd a bal szélről érkező Hangyát hozta játékba, aki közelről nem hibázott. 
71.Dárdai beadása pontos volt Babosnak, jól is vette át a labdát fiatal támadónk, azonban a kivetődő hazai kapus menteni tudott. 
61.Rockov helyett Kovácsik, Lüftner helyett Horváth, Kojnok helyett Farkas, Csoboth helyett pedig Csepregi a pályán.
60.GÓL!

Hangya adta be a bal szélről laposan a labdát, Dárdai lefordult a védőjéről és 9 méterről, elemi erővel lőtt kapura, a labda a felső lécről vágódott a kapuba. 
47.GÓL!

Csoboth beadását a szünetben pályára lépő, 18 éves Babos Bence fejelte 10 méterről védhetetlenül a hazai kapuba. Babos Bence a Vidi II futballistája, kiváló bemutatkozás az első csapatban!
46.Folytatódik a meccs, a második félidőt az alábbi felállásban kezdtük: Rockov - Papp, Lüftner, Sabanov - Kojnok, Pinto, Lednev, Hangya - Csoboth, Dárdai - Babos
45.Vége az első félidőnek, Petrjak góljával 1-0-ra vezetünk. 
41.Petrjak robogott el a bal szélen, beadásáról lemaradt a középen érkező Csoboth. 
35.Mintegy 30-40 fővel megérkezett az RBD is a meccsre és hangos szurkolással biztatják a Vidit. 
30.Kovács Dániel helyére Emil Rockov állt be. 
28.
 
24.Ívószünet. 
15.GÓL!

Kovács szólója után Funsho ugratta ki szépen Petrjakot, aki 10 méterről, kissé balról a kapu közepébe bombázott. 
12.Petrjak szögletét Makarenko próbálta kapu irányába juttatni, egy védőben elakadt a labda, ismét Petrjak adott be, az ismétlést Vágó tette kapura, Pokorni védett. 
8.Helyzet nálunk is, Funsho lőtt 8 méterről, éles szögből kapu mellé. 
5.Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, Novák egy csel után vette célba a bal alsót 14 méterről, Kovács szépen védett. 
1.Mi kezdtük a meccset. 
-15.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovács - Alef, Lüftner, Vágó - Kojnok, Kovács, Makarenko, Berekali - Csoboth, Petrjak - Funsho
-60.Üdvözlünk benneteket Dunaújvárosból, ahol 17 órától játszunk felkészülési meccset az NB III-as Dunaújváros FC ellen. 
Mérkőzés után

“Mindenki megfelelő terhelést kapott, a legtöbben 45 percet játszottak, de Lüftner, Kojnok és Csoboth hatvan percet is pályán volt. Agresszívan támadtuk a labdát, ez volt az egyik célunk a mérkőzésen, az első félidőben a befejezések még nem jöttek össze úgy, mint a második játékrészben, de a felkészülés ezen szakaszában ez rendben van. Nem álltunk meg egy pillanatra sem, nem kaptunk gólt, ezek szintén pozitívumok, még akkor is, ha tudjuk, hogy ma egy harmadosztályban szereplő csapat volt az ellenfelünk - ez egyébként tervezett volt, a közeljövőben erősebb csapatok ellen lépünk majd pályára. Fáradtak még a játékosok a kemény edzések miatt, nem is tudunk egyelőre teljes kerettel dolgozni, de mindennel együtt a mai teljesítmény rendben volt. Köszönjük a második csapatunknak, hogy ennyi játékost nélkülöznek a mi felkészülésünk miatt” - nyilatkozta a Dunaújváros elleni 5-0-s győzelmet követően vezetőedzőnk, Michael Boris.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek