hu en
2009. Május 16. 22:34
Varga: Bejött, amitől tartottam

Nem sikerült a tavasszal gyengélkedő Vasas ellen megszereznünk a 3 pontot.

Az első félidő nagyjából kiegyenlített küzdelme során előbb Goran Vujovics, majd a másik oldalon Vukelja volt eredményes. A második negyvenöt percben mezőnyfölényben játszottunk, jóval többet is támadtunk, ám mégis a vendégek jutottak előnyhöz egy ellenünk ítélt büntetőnek köszönhetően. A válasz hamarosan megérekezett Marko Andics hatalmas, mintegy 30 méteres szabadrúgásának köszönhetően. Hiába rohamoztuk azonban végig a félidőt, több gólt nem sikerült szereznünk.

Mészöly Géza: "Taktikusan, fegyelmezetten játszott a csapatom. Meglett volna a lehetőségünk a győztes gól megszerzésére, gondolok itt Mundi helyzetére. Most is csak azt tudom elmondani, amit az utóbbi időben többször is elmodtam: ebben a meccsben több volt. Az mindenképpen örömteli, hogy tartalmas, jó játékot mutattunk ma este."

Varga István: "Amitől tartottam, az sajnos bejött: a sorozatos meccsek után több játékosunk is fáradt, emiatt sok volt a rossz megoldás, az eladott labda ma este, nem volt folyamatos a játékunk. Annyi megjegyzést még tennék, hogy ha a Vasas rúghatott egy büntetőt, akkor mi is kaphattunk volna a meccs elején Alves lerántásáért. A vendégek azt játszották, amit idegenben kell."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek