hu en
2009. Április 05. 15:36
U14: Gyöngyös - FCF 2-3
A kezdeti botladozások után az elmúlt hetekben győzelmi sorozat építésébe fogott az FC Fehérvár U14, mely április első vasárnapján Gyöngyösről térhetett haza 3-2 arányú diadallal.
A találkozó krónikáját érdemes a pálya minőségével kezdeni, a gyöngyösi talaj finoman szólva sem alkalmas utánpótlás bajnokik rendezésére. Ez sajnos a játékon is éreztette "jótékony" hatásait, főleg a fehérváriak produkcióján. Az egy esztendővel idősebb, így fizikálisan jobban képzett csapat ellen Domján Norbert edző fiai a rövid passzos játékot próbálták alkalmazni, azonban a labdát össze-vissza dobáló talaj nem könnyítette együttesünk dolgát. A vezetés ezzel együtt is meglett Bognár Bence révén, azonban a második játékrész elején gyorsan egyenlítettek a hazaiak. A döntetlen egy gyors gólváltás után is maradt (fehérvári oldalról Kovács bizonyult eredményesnek), a derbi sorsa végül a 69. percben dőlt el. Ekkor a remek napot kifogó Bognár lőtte be saját maga második, csapatunk harmadik gólját, melyre már nem tudott felelni a gyöngyösi alakulat, a vége így 3-2 az FCF javára!U15 II. Osztály, Közép "A" Csoport:Göngyös - FC Fehérvár U14 2-3 (0-1)Helyszín: GyöngyösDátum: 2009. 04.05. 13:00Az FC Fehérvár U14 összeállítása:Soós (Győry a szünetben) - Müller (Dobsa a 65. percben), Kókány (Kummer a 30. percben), Hushegyi, Meszlényi - Király - Kovács (Szentesi a 78. percben), Büki, Nagy (Dezső a 70. percben) - Bognár, Vas (Klémán a 20. percben)Gólszerző: Bognár (20., 69.), Kovács (61.)Domján Norbert, az FC Fehérvár U14 edzője: Rossz minőségű volt a pálya, nem tudtuk a saját, rövid passzokra épülő játkunkat játszani. Ezen a meccsen a küzdeni tudásunk hozta meg a sikert, hiába egyenlített kétszer is vendéglátónk, volt erőnk újra vezetést szerezni. Végig volt tartása a csapatnak, így megérdemelten nyertünk.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek