hu en
2013. November 15. 12:00  -  Videoton FC   -   Fotó: vidi.hu
Torghelle közös megegyezéssel távozik a Viditől

A volt válogatott csatár több játéklehetőségre vágyik, klubunk pedig hozzájárult ahhoz, hogy felbontsa a jövő nyárig szóló szerződését.

Torghelle Sándor 2012 januárjában igazolt a Videoton FC-hez, amelyben aztán - minden sorozatot egybevéve - 67 mérkőzésen 12 gólt szerzett. A mostani szezon eddigi 14 bajnoki fordulójában azonban mindössze 69 perc játéklehetőség jutott neki. Mivel a kialakult helyzet egyik félnek sem volt kedvező, klubunk a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 esztendős játékossal. 

„Torghelle Sándor személyében egy nagyszerű mentalitású, igazi harcos labdarúgót ismertem meg. Jelenleg azonban több támadónk is megelőzi őt a csapatba kerülésért folytatott küzdelemben. Mivel Sándor már nem tartozik a fiatal játékosok közé, megértem, hogy több játéklehetőségre vágyik, és úgy vélem, könnyen fog magának olyan csapatot találni, ahol jóval több játéklehetőséghez jut majd. A továbbiakra sok sikert kívánok a pályafutásához” - mondta José Gomes.

„Úgy érzem, mindenképpen lehet még néhány jó idényem a fociban. A Vidinél azonban az utóbbi időben egyre távolabb kerültem a kezdőcsapattól. Vannak ajánlataim más kluboktól, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek” - nyilatkozta Torghelle Sándor.

Klubunk nevében sok sikert kívánunk Torghelle Sándornak további pályafutásához.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek