hu en
2020. Február 21. 11:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Zalaegerszegi TE elleni bajnokira

Kapunyitás szombaton 15:30-kor, a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a VIII-as kivételével mindegyik működik majd. Kibővített gyereksarokkal várjuk kedves szurkolóinkat!

Az OTP Bank Liga 2019-20-as szezonjának második köre is a végéhez ér, a 22. fordulóban a Zalaegerszegi TE lesz ellenfelünk. A találkozó február 22-én 17:00-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

Szurkolóink az 1-es, 3-as, 4-es pénztárak megjelölt ablakainál a szombati mérkőzés előtt is megvásárolhatják tavaszi szezonbérletüket! Bővebb információ az alábbi linken olvasható.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért ha tehetitek, időben induljatok el a mérkőzésre!

Szombaton is vár benneteket a VidiShop, amely 15:00-kor nyit és egy órával a lefújás utánig tart nyitva. 

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1-es, 3-as és 4-es számú pénztárak 13:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. 

Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

A ZTE elleni mérkőzésen a megnyitott szektorok beengedőkapui közül a VIII-ast kivéve a MOL Aréna Sóstó minden beengedőkapuja működik majd.

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 15:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 15:30-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:00-kor, illetve 16:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16:00-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 16:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A Zalaegerszeg elleni bajnokin 5 büfé (4 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethettek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetitek ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal vár benneteket:


 

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek