hu en
2021. Július 14. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolj csütörtök délután a Vidinek az ARÉNA Teraszon!

Nézd meg az Ararat Yerevan elleni EKL-visszavágót a MOL Aréna Sóstó melletti óriáskivetítőn!

Csütörtökön, magyar idő szerint 15.00 órakor kezdődik az Ararat Yerevan - MOL Fehérvár FC EKL-párharc visszavágója. Az első, székesfehérvári mérkőzésen 1-1-es döntetlen született a MOL Aréna Sóstóban.

A csütörtöki visszavágót nézd meg barátaiddal közösen a MOL Aréna Sóstó melletti ARÉNA Terasz óriás-kivetítőjén! Ott lesz természetesen Stopli is, akivel közös fotókat készíthettek, emellett a méltán népszerű vidis szerencsekereket is megpörgethetitek rendkívül értékes nyereményekért! A meccs előtt, a szünetben és a lefújás után pedig az egyedi tervezésű, vidis csócsóasztal nyújt izgalmas kikapcsolódást mindenkinek.

A gyerekeket piros-kék lufikkal és színezőkkel várjuk, emellett pedig vagány gyerektetoválások elkészítésére is lehetőség nyílik csütörtök délután az ARÉNA Teraszon!

Legyél ott Te is, és szurkoljuk ki közösen a Vidi továbbjutását! 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek