hu en
2009. Augusztus 23. 22:11
Szombathelyi Haladás - Videoton FC 4-3

Megszakadt a négy meccsen át tartó fantasztikus sorozat, a Vidi vereséget szenvedett Szombathelyen. Ez a száraz tény, de azonnal hozzá kell tenni, hogy sajnálhatja, aki nem látta a meccset, amelyen a Videoton legalább annyira rászolgált a döntetlenre, de akár a győzelemre is, mint ellenfele.

Számunkra borzasztó volt a meccs dramaturgiája, hiszen szinte még el sem kezdődött a meccs, máris vezetett a Haladás. És, ez így volt tulajdonképpen három-háromig, a hazaiak szereztek előnyt, a mieink mentek az eredmény után - játékosaink becsületére legyen mondva, a hajráig minden alkalommal sikerült is az egyenlítés.

Három-három, Sitku Illés második gólja után annyiban változott a játék képe, hogy a Haladás nem tudott lépéselőnybe kerülni, sőt inkább a Videoton akcióiban volt több erő. Bízhattunk benne, hogy sikerül újabb gólt szerezni, de sajnos a Haladásnak volt több szerencséje, és ezzel otthon tudta tartani a három pontot.

A parázs hangulatú végjáték után mindkét edző értékelte a mérkőzést:
Csertői Aurél: Óriási fegyvertény egy bajnokaspiránst legyőzni. A fiúk mindent megtettek a sikerért, jól játszottunk, egy jó ellenfél ellen.

dr. Mezey György: Gratulálok a Haladásnak. A szombathelyiek legyőztek minket, ami nagy fegyvertény. Izgalmas, remek gólokkal teli mérkőzésnek fölöslegesen rossz befejezése volt. Kár érte, hogy így végződött ez a meccs.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek