hu en
2022. Április 07. 14:30  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Stopira: "A bajnokság hajrájában minden csapat kettőzött erővel fog küzdeni"

Zöld-foki szigeteki válogatott védőnk szerint koncentrált és fegyelmezett játék kell az MTK elleni szezonbeli harmadik győzelemhez.

"Nincs könnyű mérkőzés a bajnokságban, így az MTK ellen is kemény meccsre számítok. Bár vasárnapi ellenfelünk a tabella végén található, jó csapatuk van, de természetesen arra készülünk egész héten, hogy megszerezzük a három pontot. Az MTK ellen eddig mindkét bajnokinkat megnyertük ebben a szezonban, de nem a statisztikákkal, hanem a céljainkkal foglalkozunk, és meccsről meccsre szeretnénk nyerni és játékban is fejlődni. A győzelmek magabiztosságot adnak nekünk, de nem kényelmesedhetünk el, hiszen a bajnokság hajrájában minden csapat kettőzött erővel fog küzdeni a céljai elérésért. Ahogy az elmúlt két mérkőzésen sikerült is, koncentráltnak és fegyelmezettnek kell lennünk, és haza kell hoznunk a három pontot vasárnap" - nyilatkozta az MTK Budapest elleni bajnoki előtt hátvédünk, Stopira.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek