hu en
2019. Április 27. 10:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
VIDISHOP
Sóstóra költözik a VidiShop!

Május 13-tól hétköznapokon is a MOL Aréna Sóstóban várjuk szurkolóinkat!

Az Újpest FC elleni stadionnyitó óta mérkőzésnapokon már a MOL Aréna Sóstóban található új VidiShopban is vásárolhatnak szurkolóink, májustól azonban az eddig megszokott nyitvatartási időben, hétköznapokon is várjuk az érdeklődőket a Csíkvári úton. A stadionban található ajándéküzlet a már megszokott időben, hétfőtől-péntekig 10:00 és 17:30 óra között lesz nyitva (ebédszünet: 13:00-13:30), a mérkőzésnapokon pedig mindig az adott találkozóhoz igazodva nyit majd ki.

Kilenc év után, május 13-ától a Piac téri VidiShop bezárja kapuit. A MOL Aréna Sóstó utcaszintjén található új VidiShop nemcsak tágasabb és modernebb, mint a Piac téri bolt, de nagyobb árukészlet és kibővült termékválaszték is vár majd szurkolóinkra. A tavaly megújult online VidiShop változatlanul, a nap 24 órájában elérhető lesz a www.vidishop.hu címen. 

Az új VidiShopban is lehetőség lesz jegy- és bérletvásárlásra, emellett továbbra is megmaradnak a belvárosi értékesítési pontok, így a Petőfi Kultúrtanszéken és a Fehérvári Jegyirodában is hozzá lehet jutni a belépőkhöz, valamint az online jegyvásárlás is változatlanul elérhető marad a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. A VidiShop költözését követően a szomszédos Vidi Múzeum is látogatható lesz hétköznapokon, ennek nyitvatartásáról külön cikkben olvashatnak majd részleteket szurkolóink. A MOL Aréna Sóstó főépületével szemközti parkolóban, a Csíkvári út másik oldalán hétköznapokon is ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk gépjárművel érkező vásárlóinknak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek