hu en
2022. Szeptember 01. 14:58  -  molfehervarfc.hu
Scout registration

Scouts and agents requesting tickets for MOL Fehérvár FC home matches should fill in the form below. Each person can only request tickets in their own name for a match. The registration does not mean automatic entry to the requested match. We kindly ask for you to wait for our colleagues to respond. The registration deadline for the matches: MOL Fehérvár FC - DVSC is 2nd February 10:00 am. Thank you for your cooperation!

Hírek
Hétfőtől már személyesen is megvásárolhatóak a tavaszi bérletek! 2023. Február 03.

Január 16-tól február 3-ig a MOL Aréna Sóstóban személyesen is megveheted a tavaszi bérletet, de természetesen folytatódik az online értékesítés is!

34 éve nyerte meg a Nehru-Kupát a Vidi 2023. Február 03.

Németh Jani bácsi, Jován Róbert és Csucsánszky Zoltán emlékezett vissza a 34 évvel ezelőtti indiai kalandra és kupagyőzelemre.

Öt érdekesség, amit a DVSC elleni meccs előtt tudni érdemes 2023. Február 03.

84 bajnokit játszottunk eddig az élvonalban szombati ellenfelünkkel, akiket kétszer sikerült legyőznünk négy góllal is.

Dala Martin és Babos Bence is pályára lépett az U19-es válogatottban az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

A magyar U19-es válogatott kedden és csütörtökön is megmérkőzött Izrael korosztályos válogatottjával, Babos Bence mindkét találkozón pályára lépett, Dala Martin pedig a csütörtöki meccsen kapott egy félidőnyi játéklehetőséget.

Mohai Bálint meghívót kapott az U17-es válogatottba VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

Az U17-es válogatott február 5-14. között Spanyolországban fog edzőtáborozni és három nemzetközi mérkőzés is szerepel a csapat programjában. 

A DVSC ellen is színes programokkal várunk a MOL Aréna Sóstóban! 2023. Február 02.

Az idei év első hazai bajnokiján többek között csocsóval, ajándékágyúzással és gyereksarokkal várunk szombaton.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek