hu en
2018. Augusztus 16. 12:15  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Sajtóakkreditáció az AEK elleni Bajnokok Ligája-rájátszás hazai meccsére

Fontos információk a média számára a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban.

Klubunk örömmel fogadja, hogy a csapat sikeres szereplését követően megnövekedett a sajtó érdeklődése a MOL Vidi FC irányába. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a média kiszolgálása mindent igényt kielégítsen hazai mérkőzéseinken.

A mai naptól a VIDIPRESS felületén lehet akkreditációs kérelmet benyújtani az AEK elleni párharc első mérkőzésére – a találkozó augusztus 22., 21:00 órakor kezdődik a budapesti Groupama Arénában. A mérkőzésre alapvetően továbbra is az itt olvasható elvek érvényesek, a további kiegészítésekkel.

Sajnos a stadion kapacitása véges, így minden akkreditáló újságírónak és fotósnak nem tudunk majd sajtóbelépést biztosítani.

A különböző adat-, valamint statisztikaszolgáltató cégeket képviselő kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani.

Szabadúszó kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani. Amennyiben a VIDIPRESS rendszerben szabadúszóként van regisztrálva valaki, az akkreditációs kérelem benyújtásakor megjegyzésben jelezze, hogy az AEK elleni visszavágóról melyik médium számára tudósít. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkreditációját nem tudjuk elfogadni.

A találkozót megelőzően, az akkreditációk elbírálásakor a MOL Vidi FC kommunikációs osztálya adott esetben megkérheti az akkreditáló újságírót, vagy fotóst, hogy e-mailben mutasson be legalább három olyan publikált írást, képsorozatot, amelyben csapatunkkal foglalkozott a 2018-as naptári évben a mai napig bezárólag (augusztus 16.). A publikált anyagok bemutatása önmagában még nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel, a helyszínen dolgozó televíziós kollégák szintén kiemelt száma miatt az AEK elleni hazai találkozóra nem tudunk minden újságíró és fotós számára parkolási lehetőséget biztosítani. A MOL Vidi FC kommunikációs osztálya külön e-mailben jelzi majd azt, hogy kinek tudunk behajtási engedélyt biztosítani. Azon újságírók, akik nem kapnak külön e-mailt, önállóan kell megoldniuk személygépjárműjük elhelyezését.

A televíziós stábok létszáma nem haladhatja meg a három főt (riporter, operatőr, technikus) – kivéve a jogtulajdonos televíziók stábja

Újságíró-igazolvány, valamint újságíró-szövetségi tagság önmagában nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

Az e-mailben küldött akkreditációs kérelmeket magyar médiumoktól továbbra sem áll módunkban figyelembe venni. A külföldi médiumok akkreditálásáról továbbra is egyedi elbírálás alapján döntünk, természetesen jelen mérkőzésre előnyt élveznek a vendégcsapat országából érkező újságíró kollégák.

Az akkreditáció határideje: augusztus 20. (hétfő), 12:00 óra! Ezt követően egy médiumtól sem áll módunkban akkreditációs kérelmet befogadni!

Az akkreditációk elbírálásának határideje: augusztus 21. (kedd), 12:00 óra.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük. További jó munkát kívánunk!

MOL Vidi FC
Kommunikáció

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - AEK Athén FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek