hu en
2019. Augusztus 18. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: www.frissujsag.ro
VÁLOGATOTT
Rus Adrián meghívót kapott a román felnőtt válogatottba

Hátvédünk az U21-es korosztály után a felnőttek között is pályára léphet a nemzeti csapatban.

Nyáron szerződtetett labdarúgónk, Rus Adrián válogatottbéli kötelezettségei miatt nem tudta együtt elkezdeni a felkészülést a MOL Fehérvár FC keretével: a védő az U21-es Európa-bajnokságon vett részt Romániával. Azt a korosztályt immáron "kinőtte" játékosunk, így a nemzeti csapatnál is elérkezett számára az újabb lépcsőfok - meghívót kapott ugyanis a román felnőtt válogatott keretébe.

Az egykori Milan, Atlético Madrid és Getafe-bekk Cosmin Contra szövetségi kapitány pénteken kihirdette keretét a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre, ennek pedig tagja Rus Adrián is, aki így akár a világ egyik legjobb válogatottja ellen bizonyíthat. Románia szeptember 5-én, 20:45-kor Bukarestben Spanyolországot, majd három nappal később, szeptember 8-án, 19 órakor Máltát fogadja Ploiestiben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek