hu en
2012. Augusztus 06. 18:00  -  Vidi.hu
Paulo Sousa: "Nem emlékszem, hogy valaha találkoztam volna László Csabával"

Az alábbiakban Paulo Sousa reagálását olvashatják László Csaba nyilatkozatára, melyet vasárnap a Sport TV "Harmadik félidő" című műsorában tett.

- Hallottam, hogy egy bizonyos László Csaba rólam is beszélt a Harmadik Félidő című műsorban, és azt állította, jól ismer engem. Nos, először azt sem tudtam, hogy kiről van szó, de amikor visszanéztem a műsort és utánanéztem a nevének, rájöttem, ki ez az edző. Már ebből is egyértelmű, hogy nem tartozik azok közé az emberek közé, akik komoly hatást gyakoroltak rám, nem emlékszem, hogy valaha találkoztam volna vele, mindössze kétszer, telefonon beszéltünk. Nem én adtam meg neki az elérhetőségemet, mástól kapta meg a számom, és akkor hívott, amikor eljöttem Swanseaból, s a Leicester City menedzsere lettem. Arra kért, hogy legyek olyan szíves, és ajánljam be a Swansea vezetőségénél. Magyarán hazugság, hogy jól ismerjük egymást, felháborítónak tartom, hogy élő adásban ilyen valótlanságot állít – miközben veszi a bátorságot, és rólam formál negatív véleményt. Az ilyen emberekre mondják: igazi túlélők… Azt nyilatkozzák, amit mások hallani akarnak, hogy őket mindenki pozitív figuraként könyvelje el. Amikor igyekeztem információt szerezni róla, azt is megtudtam: László Csaba az a típus, aki oda piszkít, ahonnan eszik. Láthatjuk, az igazmondás is távol áll tőle - zárta véleményét Paulo Sousa.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek