hu en
2021. Szeptember 16. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Öt fiatal játékosunk kapott profi szerződést

Közülük többen már szerepeltek az NB I-es csapatban is. 

Öt fiatal, az NB III-as kerethez tartozó labdarúgóval kötött klubunk profi szerződést. Közülük Tóth Attila tavaly már Magyar Kupa-mérkőzésen kezdőként bemutatkozott az NB I-es csapatban, Gulyás András pedig több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Vidiben. 

Tóth Bence az elmúlt két évben 30 alkalommal szerepelt a Vidi II-ben, első gólját néhány hete a Gárdony elleni bajnoki 89. percében szerezte, azzal nyert második csapatunk 1-0-ra. A Vasas Kubala Akadémián nevelkedő, legutóbb az NB III-as Bicske együttesében futballozó Farkas Máté a nyári átigazolási időszakban igazolt Székesfehérvárra. A 17 éves Menyhárt Zsombor az elmúlt két évben összesen 14 NB III-as bajnokin lépett pályára a Vidi II-ben.

Menyhárt Zsombor és Gulyás András rendszeresen meghívót kapnak a korosztályos válogatottba, legutóbb augusztusban szerepeltek az U18-as nemzeti együttesben

Tóth Attila, Tóth Bence és Farkas Máté szerződése jövő nyárig szól, míg a két U18-as válogatott játékossal 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött klubunk. 

Gratulálunk a fiataloknak és sok sikert kívánunk profi vidis karrierjükhöz!

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek