hu en
2010. November 18. 12:56
Osztályfőnöki és tesi

"Sűrű" nap volt a mai játékosaink számára, akik két iskolában is jártak Székesfehérváron.

Nagy Dániel és Sándor György a délelőtti edzés előtt a Kodály Zoltán Általános Iskolában kezdte a napot, ahol a 6.é osztályfőnöki órájára látogatott el. A diákok kezdetben kicsit megszeppenve néztek a játékosokra, ám idővel feloldódtak, így igen kellemes hangulatban telt el az óra. A két középpályás, a városban elősként, nekik osztott vidis-órarendet, amelyet természetesen aláírásukkal is elláttak. Autogramm jutott a szintén kiosztott, Vidi címerrel díszített lufikra is, de volt olyan diák, aki a hátizsákját is dedikáltatta. Az óra végén aztán - miután a beszélgetésből kiderült, hogy Nagy Daninak hétfőn lesz a születésnapja - az énekes osztály egy afrikai dal és egy amerikai goszpel eléneklésével köszöntötte a játékost.

Edzés utánra is maradt program, Lencse Lászlót és Szakály Dénest a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulói várták egy rendhagyó testnevelés órára. Játékosaink természetesen oda is vittek magukkal vidis-órarendet és lufit. A "bemelegítő" beszélgetést foci követte, bár a nagy érdeklődésre való  tekintettel nem a megszokott formában, hiszen több, mint 300 diák gyűlt össze az iskola tornatermében. Így aztán a fiúknak dekázóversenyt, a lányoknak kosárradobó versenyt rendeztek, majd játékosaink rögtönzött technikai bemutatót tartottak. A mai tesetnevelés óra abból a szempontból is különleges volt, hogy ezúttal nem csak a fiúk vittek ajándékot, hanem ők is kaptak: a gyerekek saját maguk által díszített bögréket adtak emlékbe, illetve meghívókat is készítettek, ugyanis szeretnék, ha csapatunk tagjai tavasszal ismét ellátogatnának az iskolába egy barátságos mérkőzésre.

Képgalériánkból kiderül, mennyire jól érezték magukat a diákok mind a két iskolában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek