hu en
2022. December 15. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDISHOP
Online december 19-ig rendelheted meg a karácsonyi ajándékokat a VidiShopból!

Személyesen pedig egészen december 23-ig vásárolhatsz a belvárosi karácsonyi forgatagban található Vidi-faházban.

Ahogy arról korábban olvashattatok, december 23-ig minden nap (15:00 és 19:00 között) a belvárosi karácsonyi vásárra települt ki a VidiShop. Emellett azonban természetesen folyamatosan dolgozzák fel kollégáink az online rendeléseket is (webshopunkhoz kattints ide), azonban érdemes december 19-e éjfélig leadni a rendelést, hiszen csak ekkor tudják a futárszolgálatok karácsonyig kiszállítani a kívánt termékeket.

Amennyiben személyesen, a belvárosi kitelepülésen szeretnéd átvenni a rendelésed, december 20-ig vásárolhatsz online, a webshop használata nélkül azonban december 23-ig tudsz majd vásárolni a karácsonyi vásáron.

Az ezt követően leadott online rendelések 2023. január 9-e után kerülnek kiszállításra, január 9-e után webshopunk zavartalanul működik majd. A VidiShop további nyitvatartásáról az önkormányzat 2023-as évre vonatkozó döntése után tudunk tájékoztatást adni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek