hu en
2011. Július 22. 12:19  -  Wéninger Ákos
Nyolc akadémista kapott profi szerződést

Két kapus és hat mezőnyjátékos került a Videoton Puskás Akadémia NB II-es csapatához, a kontraktusok három évre szólnak.

     
   
  (Sándor László, Farkas Norbert, Jankovics Zsolt, Farkas Viktor, Tassy Márk-ügyvezető, Paulo Sousa-vezetőedző, Orbán Gáspár, Varga Tamás, Balog Gergő, Gábor Péter)  
     

 

Valamennyi játékos a Videoton Puskás-Akadémia U19-es csapatából került a felnőttek közé. A nyolc labdarúgó a jövőben a Videoton Puskás-Akadémia NB II-es keretének lesz a tagja. Hartyáni Gábor vezetőedző honlapunknak elmondta, hogy a következő időszak legfontosabb feladata az lesz, hogy a fiatal játékosokat fokozatosan beépítsék az NB II-es csapatba.
"Az U19-es csapat edzője, Horváth Péter részletes jellemzést írt a játékosokról, és Gellei Imrével egyeztetve döntöttünk arról, hogy kik kapjanak szerződést" - árulta még el nekünk Hartyáni Gábor.

Az immár profi szerződéssel rendelkező labdarúgók nemes gesztust is gyakoroltak, hiszen havi nettó alapbérük 5%-ával, alapítványi támogatásként "A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért" Alapítványt támogatják minden hónapban.
"Sokat köszönhetünk a Puskás Akadémiának, ezért úgy érezzük, ez a legkevesebb, amivel kifejezhetjük hálánkat. Bízunk benne, hogy a jövőben egyre több játékos kap profi szerződést miután kikerül az akadémiáról." - mondta honlapunknak Sándor László, aki a múlt heti monori tornán már védett is az NB II-es csapatban.

 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek