hu en
2020. Szeptember 09. 04:45  -  Wéninger Ákos
Nikolov, Musliu és Hodzic is pályára lépett hazája válogatottjában

Észak-Macedónia egy győzelmet és egy döntetlent szerzett a Nemzetek Ligájában, a bosnyákok pedig egyszer kikaptak, egyszer pedig döntetlent játszottak. 

Az elmúlt napokban a Vidi magyar válogatottjain kívül Visar Musliu, Boban Nikolov és Armin Hodzic is pályára léptek hazájuk válogatottjaiban a Nemzetek Ligája küzdelmeiben. 

Észak-Macedónia (Nemzetek Ligája, "C" divízió, 2. csoport)

Boban Nikolov és Visar Musliu Örményország és Grúzia ellen léptek pályára. Hazai pályán 2-1-re nyerni tudott Észak-Macedónia Örményország ellen, érdekesség, hogy mindhárom találat büntetőből született. Nikolov kezdőként 75 percet töltött a pályán, míg Musliu végigjátszotta a mérkőzést. Grúziában 1-1-es döntetlent játszottak a észak-macedónok, Musliu ismét kezdőként lépett pályára, azonban a 64. percben kiállította őt a játékvezető, Nikolov pedig az utolsó félórára állt be csereként. Észak-Macedónia két fordulót követően, több lőtt góljának köszönhetően 4 ponttal a csoport élén áll a szintén négypontos Grúziát megelőzve. Nikolovék legközelebb október 8-án Koszovó ellen játszanak Eb-pótselejtezőt hazai környezetben. 

Bosznia-Hercegovina (Nemzetek Ligája "A" divízió, 1. csoport)

Armin Hodzic Olaszország és Lengyelország ellen is a bosnyák válogatott kezdőjében kapott helyet. Olaszországban közel 80 percet töltött pályán az 1-1-es döntetlennel zárult találkozón, míg a lengyelek elleni hazai 2-1-es vereség alkalmával végig a pályán volt. A bosnyákok két fordulót követően, egy ponttal jelenleg csoportjuk utolsó helyén állnak. Október 8-án Észak-Írország ellen játszanak Hodzicék Eb-pótselejtezőt. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek