hu en
2014. Augusztus 28. 10:25  -  Videoton FC   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Nem kötelező idén a klubkártya Sóstón

A klubkártya bevezetési határideje elhalasztásra került a Sóstói Stadionban. A Videoton FC üdvözli az MLSZ döntését.

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2014.08.26-án meghozott elnökségi döntése alapján klubunk kezdeményezte a szövetségnél az eredetileg 2014. szeptember 15-re kitűzött klubkártya bevezetési határidő elhalasztását a 2015-ös tavaszi szezonra.

Az MLSZ elfogadta a kérvényünket, így a 2014-2015-es szezon 2014-ben megrendezésre kerülő mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata a bérlet- és jegyvásárláshoz, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez. A belépők megváltásakor azonban - a hatályos jogszabálynak megfelelően - továbbra is szükség lesz a stadionba belépő szurkoló nevének, születési helyének és születési idejének megadására.

Azon szurkolóink számára, akik idegenbeli meccsekre is el kívánják kísérni a csapatot idén, valószínűleg mindenképpen szükségük lesz klubkártyára szeptember 15-től, ugyanis az NB I-es klubok maguk dönthetnek arról, hogy milyen dátumtól vezetik be kötelezően a klubkártya használatát. Az egyes stadionokban alkalmazott klubkártya-szabályokról a klubok weboldalain lehet tájékozódni, de a www.vidi.hu oldalon is összegyűjtjük hamarosan az erre vonatkozó információkat.

Szeretnénk felhívni ugyanakkor szurkolóink figyelmét arra, hogy a 2015-ös évben, a tavaszi szezon során már a Vidi mérkőzéseire is kötelező lesz a klubkártya, így 2015. február 23-tól bérletet és jegyet is csak azzal lehet majd vásárolni a Videoton FC mérkőzéseire, amelyek a Sóstói Stadion rekonstrukciós munkálatai idején a Pancho Arénában kerülnek megrendezésre.

A Videoton FC a bevezetési határidő elhalasztásától függetlenül szeptember elején megkezdi a klubkártya bevezetését, és minden szurkolónak lehetőséget biztosít a klubkártya ingyenes kiváltására 2014. szeptember 15-ig. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy még idén váltsák ki klubkártyájukat, így jövőre nem kell már ezzel foglalkozniuk. A klubkártya kiváltásával kapcsolatos további részletekről hamarosan részletes információkat olvashatnak a www.vidi.hu oldalon.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek