hu en
2021. Április 15. 06:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nagy küzdelemben maradt alul második csapatunk a Nagykanizsával szemben

A dobogóért küzdő zalai együttes visszavágott a Vidi II-nek az őszi vereségért.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Tavaszi szezon, 29. fordulóMeccs center 
1-2
(1-1)
Papp 43
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Elek, Kojnok, Major, Tóth Tamás Vid, Dékei (Tóth Bence 65), Papp (Szileszki 85), Gulyás (Horváth 46), Tóth, Tarnóczi, Horváth G.
Ekker 10, Vlasics 70
FC Nagykanizsa:
Horváth -- Papp, Szegleti, Pál, Bagó, Ekker, Török, Vlasics, Horváth, Vass (Szabó 72), Major
2021.04.14. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Bana GergelyPerák AndrásPáhoki Zsolt

Szerda délután a hat meccs óta veretlen Nagykanizsa látogatott Székesfehérvárra, amely legutóbb hazai pályán 4-1-re győzte le a második helyezett Mosonmagyaróvárt.

Remekül kezdte fiatal együttesünk a meccset, Papp Marcell már a 2. percben helyzetbe került, majd nem sokkal később Dékei adott rossz labdát középre nagy ziccerben. A 10. percben aztán első lehetőségét gólra váltotta a Nagykanizsa, Ekker ugrott ki a labdával és közelről nem hibázott (0-1). A 19. percben szép összjátékot követően Kojnok adott középre a jobb szélről, a hosszún érkező Papp azonban lemaradt a labdáról. A 43. percben Papp Marcell szép egyéni teljesítmény végén 17 méterről kilőtte a hosszú alsót
(1-1). 

Szünet után az 57. percben Tarnóczit látta szabálytalannak a 16-oson belül a játékvezető, a büntetőt Ekker nagy erővel a felső lécre vágta, a labda pedig a gólvonal elé pattant, végül felszabadítottak a védőink. A 70. percben Vlasics fordult le védőjéről, majd éles szögből bombázott a léc alá (1-2). A hajrában csapatkapitányunk, Kojnok Zsolt egyenlíthetett volna, 18 méteres, bal lábas lövése egy védőn megpattant, a labdát a nagykanizsai kapus óriási bravúrral tolta ki a léc alól. 

Fiatal együttesünk végig egyenrangú partnere volt a dobogóért küzdő Nagykanizsának, a rutinos vendégek azonban megszerezték mindhárom pontot. Vasárnap délután 17 órakor második csapatunk Bicskén lép pályára.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek