hu en
2022. Augusztus 25. 00:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Michael Boris: "Mi szeretnénk ott lenni a csoportkörben!"

Csapatunk 1. FC Köln elleni Európa Konferencia Liga playoff-visszavágója csütörtökön este 19 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

“Örülök, hogy már ilyen sok belépő gazdára talált a csütörtök esti mérkőzésre, bízom benne, hogy telt ház előtt játszhatunk majd, és abban is bízom, hogy mindenki már időben kint lesz a stadionban, hogy már a bemelegítéstől nekünk szurkolhassanak. A múlt csütörtöki győzelmünket követően pozitívan várjuk a visszavágót, de tudjuk, hogy a Köln is a csoportkörre vágyik. Az odavágón is intenzíven játszottak és arra számítunk, hogy ezúttal még támadóbban lépnek majd fel és még jobban le fognak minket támadni. A fő hangsúly a kölni mérkőzés óta a regeneráción és az elemzésen volt, amióta hazaértünk, 100%-osan a visszavágóra összpontosítunk és azt kerestük, hogy miben tudunk még javulni. Szeretnénk legalább egyszer betalálni az ellenfél kapujába annak érdekében, hogy mi lehessünk majd ott a csoportkörben” - nyilatkozta vezetőedzőnk, Michael Boris a Köln elleni visszavágót megelőzően.

CÍMKÉK
Michael Boris 2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln
Hírek
A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln mérkőzést 2022. Augusztus 25.

Michael Boris és Steffen Baumgart nyilatkozott a lefújás után a csütörtök este.

Nego Loic: "Az első, ami eszembe jut, hogy köszönjük szurkolóinknak ezt a fantasztikus biztatást" 2022. Augusztus 25.

Magyar válogatott játékosunk értékelte az 1. FC Köln elleni visszavágót és azt is elárulta, milyen találkozóra számít vasárnap Kisvárdán. 

Nagy küzdelem a pályán, óriási hangulat a lelátón, de a Köln jutott a csoportkörbe EKL @ 2022. Augusztus 25.

Mindent megtettünk a továbbjutásért, de három góllal megnyerte a visszavágót a német csapat, így ők jutottak be az Európa Konferencia Liga csoportkörébe.

A Köln-Vidi mérkőzés odavágója számokban 2022. Augusztus 25.

A Köln ellen debütált Kasper Larsen passzolt a legpontosabban, a jobb oldalunk volt veszélyesebb támadásban a múlt csütörtöki EKL-mérkőzésen.

Steffen Baumgart: "Támadásban és védekezésben is jól kell teljesítenünk" ELLEN-ÉRV @ 2022. Augusztus 25.

Az 1. FC Köln vezetőedzője elmondta, céljuk egyértelműen a csoportkörbe jutás, valamint a MOL Aréna Sóstó pályájának minőségét is méltatta.

Két fontos játékos, négy villámkérdés! 2022. Augusztus 25.

Páros interjú a két korábbi remek Vidi-labdarúgóval, Huszti Szabolccsal és Juhász Rolanddal az 1. FC Köln elleni visszavágó előtt, akik a helyszínen szurkolnak majd az utódoknak!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek