hu en
2016. Július 16. 13:47  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
Megújult Diósgyőr látogat hozzánk

A vendégek keretében több változás is történt nyáron, a vezetőedzői posztot pedig Horváth Ferenc vette át Egervári Sándortól.

A DVTK a kilencedik helyen végzett az előző szezonban, 33 meccsen 10-szer győztek, 8 döntetlent játszottak és 15-ször kikaptak. Legeredményesebb játékosuk Novothny Soma volt 8 találattal, ő azonban nyáron visszatért az olasz Napolihoz, ugyanis csak kölcsönben játszott Miskolcon.

Az elmúlt hetekben több változás is történt a piros-fehéreknél. Egervári Sándor vezetőedző távozott, a helyét az előző szezonban csapatunkkal ezüstérmet nyerő Horváth Ferenc vette át. A keretből - a már említett Novothny mellett - elment Koman Vladimir, James Manjrekar, Miroszlav Grumics, Kovács Gábor, Egerszegi Tamás és az éppen hozzánk igazoló Barczi Dávid. Érkezett többek között Ugrai Roland, Lázár Pál és Diego Vela.

A felkészülés során 7 edzőmeccset játszottak, 3-szor győztek, háromszor kikaptak. Legutóbb egy hete léptek pályára, akkor a következő csapat szerepelt: Antal – Lázár P. (Okuka), Lipták, Tamás M., Nemes (Németh M.) – Nikházi, Oláh B. (Kitl) – Vela (Eperjesi), Bognár I. (Griffiths), Ternován (Bacsa) – Ugrai (Szabó I B.).

Az előző szezonban kétszer megvertük a DVTK-t, egyszer pedig kikaptunk, mindhárom meccs végeredménye 2-1 lett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek