hu en
2012. Október 09. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: pfla.hu
SÉRÜLÉS
Megműtötték Gábor Pétert, de még egy operáció vár rá

Gábor Péter a Jászapáti elleni NB III-as bajnoki meccs előtti edzésen sérült meg, hétfőn Abkarovics Géza doktor megműtötte, de novemberben újabb műtét vár rá.

     
   
  Gábor Péter csak a következő szezonban térhet vissza a Vidi II kapujába  
     

Balszerencsés mozdulat, túlzott bizonyítási vágy, egy alsó sarokra rúgott lövés, ez mind hozzájárult ahhoz, hogy a Vidi II első számú kapusának, Gábor Péternek kificamodjon a válla. Pepe a Jászapáti elleni bajnoki meccs előtti kapusedzésen sérült meg, rögvest a tatabányai kórházba szállították, ahol vállát visszaugrasztották a helyére. Az MR-vizsgálat megállapította, hogy a sérült szalagok és a csontleválás miatt műtéti beavatkozásra van szükség. Október 8-án dr. Abkarovits Géza főorvos Székesfehérváron végezte el az operációt, amit november végén újabb operáció követ. Ekkor pótolják a letört csontdarabot és a sérült szalagot. Felépülése után Gábor várhatóan csak a következő bajnoki idényre való felkészülést kezdheti el a Vidi második csapatával.

(Forrás: pfla.hu)

CÍMKÉK
Gábor Péter
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek