hu en
MédiaakkreditálásAZ AKKREDITÁCIÓ RENDJE A MOL FEHÉRVÁR FC HAZAI MÉRKŐZÉSEIRE

Minden mérkőzés előtt 'ONLINE' akkreditálni kell magukat a sajtó munkatársainak!


OTP Bank Liga

A Mezőkövesd Zsóry FC elleni, május 7-én, 19:30-kor kezdődő mérkőzésre megnyitottuk az akkreditációt a VIDIPRESS felületén. Az akkreditáció határideje: május 5. (péntek) 12:00 óra. A határidőn túl (vagy a más módon, például e-mailben) beérkező kérelmeket nem áll módunkban elfogadni. 

Az akkreditáció rendje a 2022/2023-as szezon bajnoki- és kupa találkozóira.

Az akkreditáció elbírálásakor minden esetben a klub saját hatáskörén belül dönt. A 2022/2023-as szezon mérkőzéseire a sajtólelátó korlátozott befogadóképességgel működik, Az akkreditáció határideje a magyar bajnoki és kupameccsket illetően a mérkőzést megelőző munkanapon 12 óra (kivétel munkaszüneti-, és ünnepnapok). Azon kollégák, akik pozitív visszajelzést kaptak, minden esetben részletesen meg fogják kapni azt, hogy milyen feltételek mellett és milyen módon tudnak majd bejutni a MOL Aréna Sóstóba. Kérjük azon kollégákat, akik ezúttal elutasító választ kaptak, hogy semmilyen esetben ne induljanak el a mérkőzésre, érvényes akkreditáció nélkül nem tudnak majd bejutni a stadionba. Minden egyéb rendelkezés (pályarendszabályok, stb., lásd lent) érvényben van a zárt kapus találkozókon is.

Az akkreditáció rendje:

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy minden mérkőzés előtt akkreditálják magukat a VIDIPRESS akkreditációs aloldalán! (A VIDIPRESS felület használatához regisztrálni kell!) Az akkreditációval rendelkezők a stadion sajtóbejáratánál igazolvány ellenében vehetik át a belépésre jogosító karszalagot, illetve a fotósok a mellényt, majd a mérkőzést követően ugyanott adhatják le azokat.

A korlátozott akkreditálható létszám miatt, a kérelmek elbírálásakor a klub akkreditációs szabályzata alapján járunk el.

A sajtó számára fenntartott helyek az eddig megszokott módon, továbbra is a főépületben találhatóak, a sajtóbejáratot pedig az A1-es szektor parkolószintjén lehet megközelíteni.

Az akkreditáció rendje:

1. Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a MOL Fehérvár FC hivatalos, hazai és nemzetközi mérkőzéseiről akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

2. Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

3. A médiumok munkatársai akkreditációt a mérkőzés kezdési időpontját megelőzően molfehervarfc.hu-n, a VIDIPRESS felület akkreditáció aloldalán kérhetnek. Az akkreditáció határideje a magyar bajnoki és kupameccseket illetően a mérkőzést megelőző munkanapon 12 óra. A kiemelt találkozók akkreditációs határideje, ettől eltérő, és a klub által előre közölt időpontban zárul.

4. A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő (fotósmellény) átvételével kijelentik, hogy a MOL Fehérvár FC és a Magyar Labdarúgó-szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják.

5. A MOL Fehérvár FC – az UEFA és az MLSZ vonatkozó szabályzataival összhangban – jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.

6. Amennyiben az akkreditációt kérők száma meghaladja a kiadható sajtóbelépők számát, a MOL Fehérvár FC az előre meghatározott akkreditációs sorrend alapján adja ki a belépőket.

7. A sportrendezvényről, illetve annak eredményéről és egyes történéseiről csak a szervező sportszövetség (a MOL Fehérvár FC esetében az MLSZ, illetve nemzetközi mérkőzések esetén az UEFA) előzetes írásbeli hozzájárulásával vagy szerződés alapján továbbíthat információt, ideértve főként a sportfogadási jellegű és on-line sportfogadás szervezők illetve sportfogadási adatszolgáltatók, valamint azok alvállalkozói részére továbbított információkat, valamint a rendezvény vagyoni értékű jogait érintő felvételeket. Amennyiben a résztvevő a helyszínen nem tudja bemutatni a szervező írásbeli engedélyét - felszólítást követően - eltávolításra kerülhet. A jövőben a MOL Fehérvár FC hasonló tevékenységhez nem járul hozzá sem az NB I-es, sem az NB III-as, sem az utánpótlás-, valamint női csapatok bajnoki-, kupa-, és felkészülési mérkőzésein.

 
 

     Az akkreditációs sorrend
     I. Közvetítési jogtulajdonos televíziós társaság, MTVA, Nemzeti Sport, Fejér Megyei Hírlap, a vendégcsapat klubmédiuma, a vendégcsapat székhelye szerinti megyei napilap
     II. Országos napilapok, televíziós társaságok, kiemelt internetes sportportálok, Fejér megyei médiumok, országos frekvenciaengedéllyel rendelkező rádióadók, hírügynökségek.
     III. Magazinok, heti- és havilapok, helyi rádiók.
     IV. Egyéb internetes médiumok.
  A külföldi médiumok részéről érkező akkreditációs kérelmekről a MOL Fehérvár FC egyedi elbírálás alapján dönt.     

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek