hu en
2020. Szeptember 20. 18:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Kicsit döcögősen indult be a gólgyártás"

A két vezetőedző értékelte a Tiszaföldvár - Vidi kupameccset.

Márton Gábor:

"Hamarabb is kijöhetett volna az osztálykülönbség a két csapat között, kicsit döcögősen indult be a gólgyártás, ennek ellenére domináltunk a mérkőzésen. A legfontosabb az, hogy nyertünk és továbbjutottunk, valamint fiatal játékosoknak is lehetőséget adtunk, amivel élni tudtak, Papp Marcell szerezte az ötödik találatunkat. Mindemellett Géresi Krisztián hosszú sérülés után kapott ismét lehetőséget a kezdőben és góllal hálálta meg a bizalmat. Kell még neki egy kis idő, amíg újra száz százalékos formába lendül, de jó úton halad. Kovács István újra egészséges, de számára is idő kell még, hogy bepótolja a kihagyott hónapokat. Összességében elégedett vagyok, a csapat elvégezte azt a munkát, amelyet előzetesen vártam tőlük."

Rétes Pál:

"Óriási sebességbeli különbség volt a két csapat között, amit nem lehetett eltüntetni azzal, hogy megfelelő mentalitással álltunk a meccshez. A 0-5 lehet, hogy nem is tükrözi a valóságot, mert rengeteg helyzete volt a Vidinek, de a kapusunk szenzációs teljesítményt nyújtott. Tudtuk, hogy szinte lehetetlen feladat legyőzni a Fehérvárt, sajnos nem is sikerült, ettől függetlenül maximálisan elégedett vagyok a mutatott játékunkkal, mert a hozzáállásunk nagyon rendben volt."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek