hu en
2019. Január 14. 18:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Összességében elégedett vagyok"

A két vezetőedző értekelte a MOL Vidi FC - Kaiserslautern felkészülési találkozót.

Marko Nikolics:

„Csak öt napja tart a felkészülés, de a két gól mellett voltak helyzeteink is. Igaz, hogy az ellenfélnek is engedtünk pár helyzetet. De ez csak az első meccs volt, vegyes csapatokkal játszottunk ma, a legfontosabb, hogy nem sérült meg senki. Kemény edzések vannak mögöttünk, egy nagy klub csapatával játszottunk, német csapatok ellen sosem könnyű meccselni. Most nem a legjobb időszakát éli a Kaiserslautern, de számunkra most ők jó ellenfél voltak, szóval összességében elégedett vagyok a találkozóval. Voltak természetesen hibák, de jó, hogy ezek ilyenkor történnek, amikor még van idő kielemezni, javítani azokat. Elek Ákost és Futács Márkót Magyarországon mindenki ismeri az eddigi pályafutásuk miatt, mindketten hasznos tagjai lesznek majd a csapatnak.”

Sascha Hildmann:

„Részünkről ez egy jó mérkőzés volt, gyors ritmusban folyt a játék és sok helyzetet tudtunk kialakítani. Bárcsak több szerencsénk lett volna a támadóharmadban, hiszen odáig sikerült eljutni. Egy erős csapat ellen egy jó teszten vagyunk túl. Mik a céljaink az idei évre? Nagy tradícióval és sok szurkolóval rendelkező klub vagyunk, természetesen szeretnénk jobban szerepelni, mint tavaly, jó meccseket játszani és azok közül minél többet megnyerni!”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek