hu en
2019. Július 02. 21:20  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Marko Nikolics: "Láttam jó és kevésbé jó dolgokat is"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC-Topolyai SC találkozót.

Marko Nikolics:

Ahogyan minden edzőmérkőzésen, ma is láttam jó és kevésbé jó dolgokat. Szinte mindenki kilencven percet kapott, nem történt sérülés, ezek a szempontok is mindig fontosak egy felkészülési meccs során. Azért dolgozunk majd, hogy a hibákat kijavítsuk az EL-selejtezőig, a Dunaszerdahely ellen szerdán pedig egy másik kezdő tizenegy bizonyíthat majd.

Szabó Zoltán:

Három gólt szereztünk, ez pozitív, igaz, hármat is kaptunk, nyilván ez már nem annyira. Volt némi gondunk a beadásokkal, főleg akkor, amikor Futács Márkóval találkoztak és ütköztek a védőink. Alapvetően egy tetszetős mérkőzést játszottunk, voltak szép akciók, egy érdekes meccset láthattunk hat góllal. Meg vagyok elégedve azzal, amit a csapattól láttam. Nekünk van még két és fél hét a bajnokság kezdetéig, ez is egy vegyes csapat volt és szerdán a Sepsi ellen is vegyes csapatot láthatnak majd a szurkolók, hiszen még küzdenek a játékosok azért, hogy ki kerülhessen be a kezdők közé.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek