hu en
2018. Július 31. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics és Fiola Attila tartott sajtótájékoztatót a Ludogorets elleni BL-visszavágó előtt

Hatalmas volt az érdeklődés a kedd délutáni beszélgetésen. 17.30-tól Sóstón edzett a csapat.

Kedden délután a székesfehérvári Hotel Novotelben tartott sajtótájékoztatót csapatunk vezetőedzője, Marko Nikolics, valamint válogatott védőnk, Fiola Attila. Szinte teljesen megtelt a szálloda konferenciaterme, körülbelül 35-40 újságíró volt kíváncsi bajnokcsapatunk vezetőedzőjére és játékosunkra. Nagy volt a kontraszt az egy héttel ezelőtti bolgár eseményekhez képest, ott ugyanis egyetlen sajtómunkás sem jelent meg a molvidi.hu stábján kívül a mérkőzés előtti tájékoztatón.

Vezetőedzőnk kiemelte, hogy a párharc első mérkőzésén kedvező eredményt értünk el, de ez semmi különöset nem jelent, ugyanis ellenfelünk egy nagyszerű csapat, amely rendszerint a BL-, vagy EL-csoportkörébe szokott jutni. "Bízom benne, hogy teljesen megtelik a Pancho Aréna, hiszen mikor játszanánk tömött lelátók előtt, ha nem egy ilyen fontos találkozón" - fogalmazott Marko Nikolics, aki azt is elárulta, hogy a 11-eseket külön nem gyakorolja a csapat, de azt már tudja, hogy adott esetben kik azok a labdarúgók, akik oda fognak állni a labda mögé, ha büntetőpárbajra kerül sor.

"Úgy gondolom, csapatszinten bolgár ellenfelünk fölé tudunk majd kerekedni, még akkor is, ha egyénileg kiváló labdarúgók alkotják a Ludogorets keretét. Fontos, hogy szerda este is olyan fegyelmezetten védekezzünk, mint tettük azt egy hete Bulgáriában. Pályafutásom során volt már alkalmam nagyszerű játékosok ellen játszani, azt pedig bátran kijelenthetem, hogy a Ludogorets labdarúgói minden szinten felveszik a versenyt velük" - nyilatkozta Fiola Attila. 

A sajtótájékoztatót követően 17:30-tól Sóstón edzett a Vidi, melynek az első 15 perce nyilvános volt a média munkatársai előtt. Ebben az időszakban a bemelegítő körök után egy kis cicázást láthattak az újságírók. Csapatunk szerda este 20 órától a Pancho Arénában lép pályára a bolgár bajnokcsapat ellen.

Az alábbi videóra kattintva megnézheti a teljes sajtótájékoztatót!

CÍMKÉK
2018-2019 Bajnokok Ligája-selejtező MOL Vidi FC - PFC Ludogorets
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek