hu en
2019. Október 27. 20:04  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Emelt fővel kell készülnünk az előttünk álló feladatokra"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC-Ferencvárosi TC bajnokit.

Marko Nikolics:

"Gratulálok mindkét csapatnak. A vendégeknek a három ponthoz, a mieinknek pedig a játékhoz, mert ha a helyzetek számát, vagy a diktált ritmust nézzük, akkor nem érdemeltünk vereséget. Viszont úgy gondolom, hogy a tapasztalat eldöntötte a mai mérkőzést. Ellenfelünk két gólt szerzett úgymond a semmiből, hiszen minőségi játékosaik vannak, akik kihasználták a hibáinkat. Nagyon olcsó gólokat kaptunk, de ezt leszámítva nem tudok rosszat mondani a csapatra. Az öltözőben is azt mondtam nekik, hogy emelt fővel készüljünk tovább az előttünk álló feladatokra. Sok rutinos játékosunk hiányzik, Juhász Roland, Fiola Attila, Huszti Szabolcs, Vinícius Paulo és Pátkai Máté is. Ők a csapat magja, nem tudom más csapat elbírná-e ezt, de szerintem mi tudjuk ezt kezelni. Roli az utolsó három napon már velünk edzett, nagyon szeretett volna ma pályára lépni, de izomsérülése miatt a bemelegítés közben jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot."

Sergei Rebrov:

"Nehéz időszakon vagyunk túl, három meccset játszottunk egy hét alatt. A második félidő nagyon nehéz volt, kevés energiánk maradt, de fontos három ponttal gazdagodtunk. Köszönet a szurkolóknak, akik végig biztatták a csapatot! Dibusz Dénes nagyon jól játszott, de nem szoktam senkit kiemelni a játékosaim közül. Az a fontos, hogy amikor valami nem működik, mindig van, ami kompenzáljon. Az Újpest ellen a támadójáték nem működött és a védelem volt remek, most pedig lőttünk két gólt, de hátul több hibát is elkövettünk. A fiúk egész végig akartak, ám az energia már nem mindig volt meg, ugyanakkor boldog vagyok a három pont miatt"

 

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek