hu en
2021. Április 25. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Magabiztos győzelem a Ménfőcsanak ellen

Második csapatunk Elek Ákos duplájával és Tóth Tamás Vid első NB III-as találatával nyert 3-0-ra. 

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Tavaszi szezon, 31. fordulóMeccs center 
3-0
(1-0)
Elek 33, Elek 50, Tóth Tamás Vid 67
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Molnár, Elek (Rónaszéki 82), Horváth, Tóth Tamás Vid (Szileszki 82), Dékei (Tóth Bence 60), Kojnok, Tóth, Fodor (Major 70), Tarnóczi, Gulyás (Molnár 70)

Ménfőcsanak ESK:
Pálfi -- Szigeti, Ominger, Gelencsér (Józsa 76), Németh (Vayer 46), Kelemen, Csonka, Androsch (Koncsag 84), Bölönyi (Bella 70), Éri, Füleki
2021.04.25. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Molnár RékaSzabó DánielRózsás Rita

Szalai Tamás fiatal együttese vasárnap délelőtt a kieső helyen álló Ménfőcsanak együttesét látta vendégül. Remek idő és nagyszerűen előkészített pálya várta a csapatokat. A vendégeknél két egykori fehérvári játékos is feltűnt, a 43 esztendős Vayer Gábor csereként pályára is lépett a második félidőben, míg Korsós Attila technikai vezetőként dolgozik Ménfőcsanakon. 

Kiválóan kezdtük a mérkőzést, Tóth Tamás Vid már a 3. percben gólt szerezhetett volna, közeli lövését azonban védeni tudta a ménfőcsanaki hálóőr. A 12. percben Kojnok életerős bombája nem sokkal tévesztett célt. A 20. minutumban ismét Tóth Tamás Vid került gólhelyzetbe, 6 méterről azonban kapu fölé pörgetett egy szélről érkező beadást. Mezőnyfölényünket a 33. percben sikerült gólra váltani, Horváth Barnabás jobb oldalról tekert egy szabadrúgást kapu elé, Elek Ákos pedig közelről a rövid sarokba fejelt (1-0). 

A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk: Kojnok Zsolt szép támadás végén adott középre, a labdát Elek Ákos vette át az ötösön, két dekázás után pedig kilőtte a rövid felső sarkot (2-0). A 67. percben a 16 éves Tóth Tamás Vid kapott szép labdát Tarnóczitól és kapásból a léc alá lőtt 8 méterről. Ez volt fiatal támadónk első NB III-as gólja. Az utolsó 20 percben már kiegyenlített játék zajlott a pályán, a 90. percben pedig még egy Vidi-helyzetet feljegyezhettünk: a csereként pályára lépő Szileszki szép csel után lőtt 14 méterről kapu mellé, így maradt a 3-0. 

Második csapatunk legközelebb szerda délután a Pápa otthonában lép pályára. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek