hu en
Fresh Corner Lounge jegyvásárlás - Európa Konferencia Liga

Vásároljon kedvező áron belépőt a Fresh Corner Lounge-ba az idén induló új nemzetközi kupasorozat, az Európa Konferencia Liga első selejtezőkörének hazai mérkőzésére, amely július 8-án, csütörtökön este 20:00-kor kerül megrendezésre a MOL Aréna Sóstóban, az örmény Ararat Yerevan csapata ellen! 

A mérkőzés megtekintése érvényes jeggyel, kizárólag plasztik védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal együtt lehetséges. A jegy megvásárlásakor meg kell adni a belépő nevét, születési helyét és születési idejét is.  

Szurkoljon kiemelt helyről a MOL Fehérvár FC-nek a MOL Aréna Sóstóban!

A MOL Aréna Sóstó főépületében került kialakításra az 1000 négyzetméteres, 600 fő befogadására alkalmas Fresh Corner Lounge. 

Az elegáns, minden évszakban klimatizált belső tér kellemes és különleges helyszínt biztosít akár üzleti találkozók, akár baráti társaságok összejöveteleinek, a wifi hozzáférés pedig lehetővé teszi, hogy ismerőseinkkel tudassuk: éppen Vidi meccsen vagyunk! A kedvező árú Fresh Corner Lounge belépőkkel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának kiemelt részéről élvezhetik a mérkőzést.

A lounge büféiben prémium választékkal várjuk vendégeinket, a pultoknál kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A Fresh Corner Lounge a mérkőzés előtt 1,5 órával nyit, megközelítése a VIP parkolóból nyíló VIP lobbyn keresztül lehetséges, a belépő vagy bérlet felmutatásával.

Hívja el barátait vagy üzletfeleit a MOL Fehérvár FC mérkőzéseire, az új MOL Aréna Sóstó Fresh Corner Lounge szintjére!

Amennyiben érvényes 2020/2021-es őszi vagy éves bérlettel rendelkeznek szurkolóink (vagyis nem váltották vissza a bérleteiket), abban az esetben az EKL első selejtezőjének hazai mérkőzésére a szezonbelépő érvényes lesz.


Fresh Corner Lounge jegyárak
 


 EKL - Első selejtezőkör
 
Elővételes/online Helyszíni
 
Jegyvásárlás típusa
 
Teljes ár Kedvezményes Teljes ár Kedvezményes

 Fresh Corner Lounge
 
8.000 Ft - 9.000 Ft -

A Fresh Corner Lounge szintre belépő megvásárlása korosztálytól függetlenül mindenki számára szükséges; a jegyek, illetve bérletek ára parkolóhelyet és catering szolgáltatást nem tartalmaz.

 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-18:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-16:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő e-mail-címen: [email protected]

Várjuk Önt újra a MOL Aréna Sóstóba!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek