hu en
Fresh Corner Lounge jegy- és bérletvásárlás

Vásároljon kedvező áron akár belépőt, akár bérletet a Fresh Corner Lounge-ba, és szurkoljon kiemelt helyről a Vidinek a MOL Aréna Sóstóban! Már egész éves bérlet is kapható!

A MOL Aréna Sóstó főépületében került kialakításra az 1000 négyzetméteres, 600 fő befogadására alkalmas Fresh Corner Lounge. 

Az elegáns, minden évszakban klimatizált belső tér kellemes és különleges helyszínt biztosít akár üzleti találkozók, akár baráti társaságok összejöveteleinek, a wifi hozzáférés pedig lehetővé teszi, hogy ismerőseinkkel tudassuk: éppen Vidi meccsen vagyunk! A kedvező árú Fresh Corner Lounge belépőkkel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának kiemelt részéről élvezhetik a mérkőzést.

A lounge büféiben prémium választékkal várjuk vendégeinket, a pultoknál kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A Fresh Corner Lounge a mérkőzés előtt 1,5 órával nyit, megközelítése a VIP parkolóból nyíló VIP lobbyn keresztül lehetséges, a belépő felmutatásával.

Hívja el barátait vagy üzletfeleit a MOL Fehérvár FC mérkőzéseire, az új MOL Aréna Sóstó Fresh Corner Lounge szintjére!

Fresh Corner Lounge belépőt vagy bérletet vásárolna magának vagy ismerőseinek?

Már egész éves bérlet is kapható!

Fresh Corner Lounge Elővételes/online Helyszíni

Jegy, kiemelt mérkőzések (FTC, Újpest, Honvéd)

10 000 Ft 11 000 Ft

Jegy, normál mérkőzések

8 000 Ft  9 000 Ft
Éves bérlet 2019/20 102 200 Ft -
Bérlet 2019. ősz 54 400 Ft -

A Fresh Corner Lounge belépők, illetve bérletek ára parkolóhelyet és catering szolgáltatást nem tartalmaz.


Rangadóbérlet

A rangadóbérletet szeptember 19., csütörtök és szeptember 28., szombat között vásárolhatják meg drukkereink klubkártya nélkül a VidiShopban, a MOL Aréna Sóstó főpénztárában, illetve klubkártyával a meccsjegy.mlsz.hu-n, online.

Rangadóbérlet érvényessége
Dátum Mérkőzés
szeptember 28. MOL Fehérvár FC - Újpest FC
október 5. MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC
október 27. MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC


Rangadóbérlet árak

A rangadóbérletnek számos előnye van. Rangadóbérletet vásárló szurkolóink a jegyárakhoz képest 15% kedvezménnyel és gyorsabban juthatnak be a három mérkőzésre, ahol egyúttal garantált ülőhelyhez is jutnak. A kártya felmutatásával drukkereink 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Online rangadóbérlet-vásárlás

Az online rangadóbérlet-vásárláshoz klubkártya szükséges!

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az [email protected] címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

A futárszolgálat csak a szeptember 24-én éjfélig megvásárolt bérleteket tudja házhozszállítani szeptember 27., péntekig. Az ezután beérkező bérletrendeléseket szeptember 28-án, szombaton, a MOL Aréna Sóstó 2-es pénztárában lehet átvenni 18:00 és 19:45 között.
 

Bérlet- és jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Mérkőzés hetében
hétfőn, szerdán és pénteken
10:00-17:00
Internet az online vásárláshoz kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu -
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek