hu en
2010. November 27. 10:07  -  Wéninger Ákos
Lesz délután mérkőzés! (VIDEÓ + KÉPGALÉRIA!)

Klubunk a Siófok elleni mérkőzésre a Mol Tribun A, B, C, D szektorai mellett kizárólag az I és a J szektorokat nyitja meg.

Az éjszaka körülbelül 5-6 cm vastag hótakaró lepte el a Sóstói Stadion nyáron felújított gyepszőnyegét. A Varga Endre vezette és a Városgondnoksághoz tartozó pályamunkások odaadó munkájának köszönhetően, biztos, hogy lesz mérkőzés szombaton délután. Hajnal óta tisztitják a pályát gépekkel és hólapátokkal, melyről rövid videót is készített honlapunk. Délelőtt egyébként megjelentek a stadionban az RBD az RBC és a VBKE "önkéntesei", akik szintén segítettek, amelyet ezúton is köszönünk!

     
  Az E, F, G szektorokba szóló bérletekkel mind a főlelátóra, mind az I és J szektorokba be lehet menni. Az I és J szektorokba 1600 Ft a jegy, míg a főlelátóra kizárólag a mai mérkőzésen 1800 Ft-ba kerül a teljes árú jegy. Természetesen a Stadion mindkét részébe ma is lehet kedvezményes jegyeket vásárolni, az I és J szektorokba 800 Ft-ért, a fedett főlelátóra pedig 900 Ft-ért.  
     

CÍMKÉK
2010-2011 Monicomp Liga NB I Videoton FC - BFC Siófok
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek