hu en
2019. Október 19. 19:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Kovácsik Ádám: "Az első fél órában előnybe kerülhettünk volna"

Kapusunk szerint szervezett volt a Mezőkövesd védekezése és megbecsülték a labdát is.

0-0-s döntetlennel ért véget a MOL Fehérvár FC mezőkövesdi összecsapása. Hatvanadik alkalommal hozott le kapott gól nélküli tétmérkőzést a Vidi kapujában Kovácsik Ádám, aki a lefújást követően nyilatkozott az összecsapásról.

"A Mezőkövesd visszaállt, megszervezte a védekezést, lezárta a területeket. Amikor birtokolták a labdát, kombinatívan játszottak, tartották a játékszert, ezért nehéz volt ellenük úgymond iramot menni. Ettől függetlenül járathattuk volna jobban a labdát, alakíthattunk volna ki több helyzetet is. Igazi rangadó volt, talán ha egy gól esik valamelyik oldalon, akkor később lehetett volna több is, nyíltabbá vált volna a küzdelem. Az első fél órában előnybe kerülhettünk volna, volt egy keresztbe ellőtt labdánk és egy olyan fejesünk, amit nem sikerült sarokra irányítani, ha ezek bemennek, onnantól kezdve az előnytől függetlenül is kedvezőbbé válhatott volna a játék képe számunkra, kijjebb merészkedett volna a Mezőkövesd. Sajnos a fociban nincsen "ha", ezért 0-0-val távozunk. Nem kell a kardunkba dőlni egy rangadón elért döntetlen miatt, de éppen ezek azok a mérkőzések, amiket meg kell nyernünk ahhoz, hogy májusban a mi nyakunkba akasszák az aranyérmet" - fogalmazott Kovácsik Ádám.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek