hu en
2019. November 18. 11:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
KÖLCSÖN-FIGYELŐ
Kölcsön-figyelő - november 15-17.

Így szerepeltek a Vidi kölcsönjátékosai a hétvégén.

Kilenc Vidi-játékos játszik a 2019/2020-as szezonban ősszel kölcsönben. Berecz Zsombor az NB I-es Mezőkövesd csapatában, Tamás Krisztián és Bolla Bendegúz pedig a szintén élvonalbeli ZTE-ben. Halmai Ádám, Szabó Levente, Mocsi Attila és Szabó Bálint az NB II-es Budaörsben, Nyári Patrik az NB II-es Haladásban, míg Zeke Márió az ugyancsak NB II-es Gyirmótban bizonyíthat.

Tamás Krisztián, Bolla Bendegúz (ZTE)
A válogatott szünet miatt tétmérkőzésen természetesen nem lépett pályára a ZTE a hétvégén, a zalaegerszegiek a horvát NK Varazdinnal meccseltek és játszottak 1-1-et. A találkozón kölcsönjátékosaink nem szerepelhettek, mert Tamás Krisztián sérült, míg Bolla Bendegúz az U21-es válogatottal ért el döntetlent Észak-Írországban.

Berecz Zsombor (Mezőkövesd)
A Mezőkövesd is edzőmeccset játszott, a matyóföldiek pénteken Budafokon léptek pályára az NB II-es csapat ellen. Berecz Zsombor kezdőként egy félidőt játszott, lecserélésekor már 2-0-ra vezetett a Kövesd, amely végül 3-0-ra nyert.

Halmai Ádám, Mocsi Attila, Szabó Bálint, Szabó Levente (Budaörs)
A Budaörs együttesünkkel mérkőzött a válogatott szünetben és 6-0-s vereséget szenvedett. A találkozón ugyanakkor az NB II-es csapatban egyik kooperációs labdarúgónk sem kapott szerepet, épp ellenkezőleg: Mocsi és Szabó Bálint a 78. percben állt be a Vidibe, Halmai Ádám pedig 6 perccel előbb, majd két gólt is elért színeinkben. A szombati edzőmeccs után vasárnap az említett három játékos a Mosonmagyaróvárral 2-2-t játszó Vidi II-ben is pályára lépett. Szabó és Mocsi 90 percet kapott, Halmait a 64. minutumban cserélte le Toldi Gábor.

Nyári Patrik (Haladás)
A Haladás az NB II legközelebbi fordulójában a Balmazújvárossal csapna össze - csakhogy a korábbi NB I-es csapat megszűnt, így a találkozó nem kerül megrendezésre, a szombathelyi labdarúgók pedig kisebb szünetet kaptak, edzőmérkőzést nem játszottak.

Zeke Márió (Gyirmót)
Szintén nem lépett pályára edzőmérkőzésen a Gyirmót csapata, így természetesen Zeke Márió sem.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek