hu en
2019. Január 28. 12:38  -  MOL Fehérvár FC   -   Fotó: molfehervarfc.hu
KLUBKÁRTYA
MOL Fehérvár FC klubkártya információk

A klubkártya használatával online-elővételben, sorbanállás nélkül vásárolhatják meg belépőiket a nemzeti tizenegy mérkőzéseire, valamint az FTC elleni idegenbeli találkozóinkra. A hazai meccseinkre klubkártya nélkül is lehet online vásárolni belépőt, az online bérletvásárláshoz azonban kell a klubkártya. 

A klubkártyával egyszerűsödik és rövidebbé válik a jegyhez jutás, mert használatával nem szükséges minden alkalommal bediktálni a személyes adatokat a belépő megvásárlásakor.

Mennyibe kerül a MOL Fehérvár FC klubkártya kiváltása?

A klubkártya kiváltása 500 forintba kerül, 14 év alattiaknak ingyenes.

Hol és hogyan lehet kiváltani a Vidis klubkártyát?

Sikeres online előregisztráció után (amit ide kattintva tud megtenni) klubkártyáját a MOL Aréna Sóstón található VidiShopban (Székesfehérvár, Csíkvári út 10.) nyitvatartási időben (munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) veheti át. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a helyszínen nincs lehetőség klubkártya készítésre, csak az előregisztrált kártyák átvételére.

Milyen adatokat kell megadni a klubkártyához?

Ugyanazok az adatokat, amelyeket a törvényi szabályozás alapján jelenleg is meg kell adni a jegyvásárláshoz: név, születési hely, születési idő. Ezeken felül a kiváltáskor készített arcképes fotó és egy vonalkód kerül még a kártyára. Az adatok a Vidi klubkártya rendszerében tárolódnak, azokhoz harmadik fél nem fér hozzá. A személyes adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli a MOL Fehérvár FC. A Klubkártya Általános Szerződési Feltételei és az Adatvédelmi Szabályzat ide kattintva érhető el.

 

TOVÁBBI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Milyen esetekben kötelező a klubkártya?
Klubkártyával lehet a magyar válogatott mérkőzéseire, valamint a Ferencváros elleni idegenbeli találkozóinkra belépőt venni. A Vidi hazai mérkőzéseire viszont már klubkártya nélkül is lehet online belépőt vásároni elővételben. Az online bérletvásárláshoz viszont szükséges a klubkártya!

Más is átveheti helyettem a klubkártyámat?
Nem, kizárólag személyesen lehetséges a klubkártyák átvétele, mert a személyazonosság ellenőrzése feltétele a klubkártya kiadásának.

Akkor más nem is vásárolhat nekem jegyet?
Amennyiben Ön odaadja egy ismerősének a kártyáját, úgy az Ön ismerőse minden nála lévő kártyához vásárolhat 1db jegyet, de kizárólag csak az adott kártya birtokosának a nevére.

Lehetséges, hogy több klubnál is kiváltsak klubkártyát?
Az MLSZ kétféle kártyatípust vezet be:
- klubkártya, amelyet a kibocsátó klub állít ki a szurkolók részére
- futballkártya, amelyet az MLSZ állít ki a szurkolók részére

Egy személynek csak 1 klubkártyája és 1 futballkártyája lehet. 

Csak a válogatott mérkőzéseire szeretnék kimenni. Nekem is kell klubkártya?
A vidis klubkártya is megfelelő erre a célra, de az MLSZ által kibocsátott Futballkártyát is kiválthatja.

Az MLSZ által kibocsátott Futballkártyához hol lehet hozzájutni?
Az MLSZ által kibocsátott futballkártya kiváltásához és további információkért kérjük, látogasson el a szövetség oldalára.​

Ha elhagyom a klubkártyámat, mit kell tennem?
A klubkártyát bár nem kötelező, célszerű mielőbb pótolni, hiszen szükséges az online-jegyvásárláshoz, valamint a válogatott mérkőzésekre történő belépéshez is.

A kártyapótlás díja 1000 forint.

A klubkártyával kapcsolatos minden kérdésben, illetve a pótlás miatt keressen minket az alábbi e-mail címen: [email protected]

 

A 2014. szeptember 1. és 2018. július 1. között érvényes Klubkártya ÁSZF ide kattintva érhető el.
A 2018. július 1. és 2019. július 1. között érvényes Klubkártya ÁSZ ide kattintva érhető el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek