hu en
2019. Január 21. 17:53  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Kétgólos vereség a cseh rekordbajnoktól

Negyedik felkészülési mérkőzésünkön 3-1-re kikaptunk a Sparta Prahatól. 

Barátságos, 2018-2019, Nyári-téli felkészülési mérkőzések, Téli felkészülésMeccs center 
1-3
(0-2)
Huszti 51
MOL Vidi FC:
Kovácsik -- Stopira, Fiola, Juhász, Nego -- Hadzic, Elek (Hadzic 57), Nikolov -- Huszti, Milanov -- Hodzic
Chipciu 6, Kanga 40, Plavsic 83
Sparta Praha:
Heca -- Chipciu, Zahustel, Hasek, Tetteh (Drchal 31), Nhamoinesu, Hlozek, Kanga (Plavsic 46), Hanousek, Frydek, Plechaty
2019.01.21. Marbella Football Center18 fok, napsütés

A második hétfői edzőmérkőzésen a cseh rekordbajnok Sparta Praha várt a MOL Vidi FC-re. Marko Nikolics a Sparta elleni találkozón a Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Elek, Nikolov, Anel Hadzic – Huszti, Milanov – Hodzic tizenegyet jelölte a kezdőcsapatba.

A hatodik percben gyakorlatilag a mérkőzés első helyzetéből megszerezte a vezetést a Sparta, Tetteh jobb oldali beadását követően Chipciu talált a hálónkba (0-1). A 21. percben Huszti került helyzetbe, lövését védte Heca, de a játékvezető már egyébként is lest jelzett. A 39. percben Kanga vezette zavartalanul tíz métert a labdát, majd távolról hatalmas gólt ragasztott a jobb alsó sarokba (0-2). A szünetben ellenfelünk sort cserélt, mi nem változtattunk.

A második félidő hat perce zajlott, amikor Milanovval szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. A büntető mögé Huszti Szabolcs állt, középpályásunk pedig nagy erővel a kapu közepébe lőtte a labdát.

A 72. percben Pulkrab szerzett labdát talán a szabályosság határait is átlépve, a játékvezető sípja mindenesetre néma maradt, Stanciu pedig távolról próbálta a kapunkba emelni azt, de nem járt sikerrel. A 84. percben megszerezte harmadik gólját is a cseh csapat: Pulkrab passzolt Stanciuhoz, akinek bal oldali beadására középen Plavsic érkezett és szép mozdulattal a hosszúba csúsztatott, beállítva ezzel az 1-3-as végeredményt. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek