hu en
2022. Október 03. 10:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kasper Larsen és Lirim Kastrati dedikál szerda délután a VidiShopban

Két játékosunkkal szerdán 16 és 17 óra között találkozhattok a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban.

Október 5-én délután mindenképp érdemes lesz ellátogatnotok a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopba, hiszen amellett, hogy jobbnál jobb vidis termékeket szerezhettek be, két játékosunkkal is találkozhattok.

Kasper Larsen és Lirim Kastrati vár majd benneteket, védőnk és támadónk 16:00 és 17:00 között dedikál. E mellett aláírókártyáikra autogramokat kérhettek tőlük és természetesen közös képeket is készíthettek velük!

Mindkét játékos nyáron érkezett klubunkhoz, a dán Kasper Larsen augusztus vége óta alapembere csapatunknak, a Köln elleni EKL playoff-párharc mindkét mérkőzésén játszott és az OTP Bank Ligában is rendre kezdőként kap helyet védelmünk tengelyében. A koszovói Lirim Kastrati az élvonalban és a MOL Magyar Kupában is pályára lépett már a Vidiben, a válogatott szünetben rendezett Budafok elleni edzőmeccsünket pedig klasszikus mesterhármasával ő döntötte el.

Az elmúlt hetekben mindkettőjükkel bemutatkozó interjút is olvashattatok honlapunkon, a Larsennel készült beszélgetést ide kattintva, a Kastrati-interjút pedig itt olvashatjátok.

Találkozzunk szerda délután a VidiShopban!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek