hu en
2019. Augusztus 20. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   szekesfehervar.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Juhász Roland Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára

Csapatkapitányunk az augusztus 20-i ünnepi közgyűlésen részesült kitüntetésben.

Az augusztus 20-i ünnepi közgyűlésen átadták az idei Székesfehérvár Díszpolgára és a Pro Civitate díjakat, valamint a Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet.

Ez utóbbi kitüntetésben részesült a Vidi csapatkapitnya, Juhász Roland, akit a következő szavakkal illetett Cser-Palkovics András polgármester a székesfehérvári Szent István téren tartott eseményen: "Juhász Roland az MTK színeiben mutatkozott be az élvonalban, több mint 100 mérkőzés, magyar bajnoki cím, kupagyőzelmek után 2005-ben igazolt a belga rekordbajnok Anderlechthez, ahol négyszeres bajnok lett. Volt kupagyőztes, szuperkupa-győztes, csapatkapitány, valamint szerepelt a Bajnokok Ligájában is. Összesen 207 meccs után távozott Belgiumból, és a Vidihez igazolt 2013-ban. 2013-ban, 2016-ban és 2017-ben bajnoki ezüstöt, 2015-ben Magyar Kupa ezüstöt szerzett, majd 2015-ben és 2018-ban bajnoki aranyérmet akasztottak a nyakába, idén pedig Magyar Kupát nyert a Vidivel. Játékintelligenciája, sport iránti tisztelete, pályán belüli és kívüli magatartása miatt sok fiatal példaképe lehet."

Posztumusz „Székesfehérvár Díszpolgára” kitüntető címet adományozott a közgyűlés Dr. Martyn Gizellának, Dr. Kovács Tibor (csapatorvosunk) édesanyjának, aki tavaly szeptemberben, 82 esztendős korában hunyt el.

CÍMKÉK
Juhász Roland
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek