hu en
2019. Április 27. 20:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Juhász Roland: "Kevés volt a mai teljesítmény"

Csapatkapitányunk szerint sokkal felszabadultabban kellett volna játszanunk.

A MOL Vidi FC az OTP Bank Liga 30. fordulójában egy tizenegyesgóllal szerzett vezetést a Puskás Akadémia FC ellen, amelyet a vendégek a hajrában egy öngóllal egyenlítettek ki. Utóbbinak részese volt csapatkapitányunk, Juhász Roland is, aki a lefújást követően nyilatkozott.

"Nagyon kevés volt a mai teljesítmény, ilyen futball nem fér bele. Lehet, hogy a bajnoki cím eldőlt, de ha a Magyar Kupa-döntőt meg szeretnénk nyerni, ennél sokkal többet kell tenni. Birtokoltuk a labdát, de semmi átütő erő nem volt a játékunkban, tizenegyesből szereztünk gólt. Sokkal több helyzetet kellene kialakítanunk, amikor így dominálunk. Az öngólnál pattogott ide-oda a labda, előbb Kovácsik Ádin változtatott irányt, aztán rajtam, onnan kifelé ment volna, de sajnos Ádi menteni igyekezvén a lábával behúzta a kapuba. Ez a jelenet igazából mindent elmond erről a mérkőzésről. Az a legbosszantóbb, hogy felszabadultan játszhatnánk a hátra lévő bajnokikon, hogy önbizalmat szerezzünk a kupadöntőre, ehhez képest...szerintem lesz itt fejmosás, szükségünk is van rá. Vissza kell térnünk arra az ösvényre, amelyet a Ferencváros elleni mérkőzést megelőzően követtünk" - nyilatkozta Juhász Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek