hu en
2020. Február 01. 08:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Nem az előttünk álló sorozattal, csak az előttünk álló 90 perccel szabad foglalkoznunk"

Szervezett és intelligens játék szükséges a sikerhez a Szusza Ferenc Stadionban.

"Az újpesti csapatot technikás és gyors játékosok alkotják, az ő kontrollálásukra mindenképpen figyelnünk kell majd ma este. Nebojsa Vignjevics régóta dolgozik a csapat mellett, elismerem munkásságát, jó edzőnek tartom, aki jellemzően szervezett csapatot épít a lila-fehéreknél. A héten jól edzettünk, sokat dolgoztunk többek között a befejezéseken is, valamint kielemeztük azt, hogy miben kell javulnunk a múlt heti teljesítményhez képest. Tiszteljük ellenfelünket, nehéz meccsre is számítok, de nem szabad abban gondolkodnunk, hogy most ez a mai kilencven perc egy nehéz sorozat kezdete, csak ezzel a mérkőzéssel kell foglalkoznunk. Az első perctől az utolsóig szervezetten, intelligensen kell fociznunk és harcolnunk kell azért, hogy három ponttal térjünk haza. Vannak ugyan sérülés miatt hiányzó játékosaink, de egy futballcsapat életében ez azért előfordul, a mérkőzéssel kapcsolatban csak azokra a játékosokra koncentrálok, akik rendelkezésre állnak. Tudom azt, hogy ők is 100 százalékot nyújtanak majd a sikerért” - mondta a 19:30 órakor kezdődő, Újpest FC elleni idegenbeli bajnoki előtt Joan Carrillo. 

Az hazaiak vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics ezúttal nem osztotta meg a sajtóval várakozásait a mérkőzéssel kapcsolatban.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek