hu en
2014. Július 04. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
BEHARANGOZÓ
Joan Carrillo: "Amikor a Vidi pályára lép, mindig fontos az eredmény"

Vezetőedzőnk azonban hozzátette, hogy az első felkészülési mérkőzésen az eredménynél is fontosabb dolgokra kell odafigyelni.

Meccs center Videoton FC - SV Allerheiligen Barátságos,
Nyári felkészülés
2014. Július 04. 18:00

"Nagyon elégedett vagyok eddig a csapattal, az elmúlt másfél hétben igazán keményen dolgoztak a játékosok. Amikor a Vidi pályára lép, akkor mindig fontos, hogy milyen eredményt ér el az együttes. Most azonban, mivel egy felkészülési meccset játszunk, az eredménynél is fontosabb dolgokra kell odafigyelni. Mégpedig arra, hogy mit is látok a pályán. Mennyire vagyunk szervezettek, milyen gyorsan, milyen dinamikusan játszunk, és mennyire pontosan. Fontos az is, hogy milyen hibák jönnek elő. A következő időszakban a legfontosabb meccsünk a Pápa elleni szezonnyitónk lesz, ez nem is kérdéses. Az edzőmeccseket azért játsszuk, hogy fejlődjünk. Minden lejátszott meccs után jobbak és jobbak leszünk. Vannak játékosok, akik több poszton is bevethetők, én pedig kíváncsi vagyok rájuk, ezért biztos, hogy néhányan a következő felkészülési meccseken más és más szerepkörben fognak feltűnni" - nyilatkozta honlapunknak Joan Carrillo vezetőedző.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek