hu en
Hazai jegyvásárlás

2019 tavaszától az internetes jegyvásárláshoz egyedül a Ferencváros elleni találkozókon van szükség klubkártyára, ezért javasoljuk, hogy belépőiket váltsák meg kényelmesen, online!

Újabb tavasz, újabb tavaszi hadjárat a bajnoki címért! A MOL Vidi FC története során már negyedik alkalommal ülhet fel az NB I trónjára, amennyiben sikerrel vívja meg a 2018-19-es idényből hátra lévő találkozóit - köztük azokat a MOL Aréna Sóstóban rendezendő rangadókat, mint amilyen a DVSC vagy az Újpest elleni!

A 2019 tavaszi szezontól az online jegyvásárláshoz egyedül a Ferencváros elleni rangadókon szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamit születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Jegyárak

Kiemelt mérkőzésnek számítanak a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd elleni bajnokik.

A B-szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, D6 illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a belépők elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 2500 forintba kerülnek. Kiemelt mérkőzéseken a belépők elővételben 2500 forintba, meccsnapon a helyszínen 3500 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Mérkőzés hetén - hétfő, szerda, péntek: 10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton és vasárnap
10:00-16:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! A helyszíni pénztárak mérkőzésnapokon a kezdő sípszó előtt 4 órával nyitnak.

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666

Töltsük meg a MOL Aréna Sóstót a tavasszal és szurkoljunk telt ház előtt a Vidinek a bajnoki címvédésért!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek