hu en
Hazai jegyinformációk az OTP Bank Liga NB I. mérkőzéseire

Cikkünkben minden fontos információt megtalálsz a hazai mérkőzésekre szóló jegyvásárlásról. 

A szezon első hazai mérkőzésén, augusztus 21-én 18:15-kor a Kisvárda Master Good ellen lépünk pályára, míg az utolsó hazai bajnokin májusban a Paksi FC-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. 

Természetesen ezek mellett még számos fontos rangadót játszunk stadionunkban, hiszen a Ferencváros mellett a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia is kétszer látogat a MOL Aréna Sóstóba a szezon során. Csapatunk menetrendjét ide kattintva találod. 

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a rendőrség által kiemelt kockázatúnak ítélt mérkőzésekre a jegy megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. A kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsd magadnál!

A nem kiemelt kockázatúnak minősített találkozók esetén sem online, sem személyes vásárláskor nem szükséges személyes adatok megadása!

Jegyárak

A Ferencváros, az Újpest és a Bp. Honvéd elleni mérkőzések kiemelt találkozóknak számítanak és így más árkategóriába esnek.

A normál mérkőzések jegyárai az alábbiak:A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek is vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők
 

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10., MOL Aréna Sóstó
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétfőtől - péntekig
12:00-18:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00-18:00,
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: zárva
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide.

Javasoljuk, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod el!)

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen: [email protected], telefonon: 06305080999, 1-es gomb.

Várunk téged is a MOL Aréna Sóstóba!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek