hu en
Hazai jegyvásárlás

Az ősz folyamán Székesfehérvárra látogat az Újpest és a Ferencváros is. Szurkoljon a csapatnak a MOL Aréna Sóstóból!

Az új idényben a MOL Fehérvár FC megkísérli visszahódítani a bajnoki címet a Ferencvárostól, ehhez azonban szurkolóink segítségére is szükség lesz! Vásároljon jegyet, buzdítsuk együtt a csapatot a MOL Aréna Sóstóban!

A szezon első hazai mérkőzése augusztus 4-én a Kaposvár ellen lesz, utoljára pedig hazai pályán az idény során 2020. május 9-én, egy igazi rangadón lépünk pályára, ugyanis a Ferencváros látogat Székesfehérvárra. Nem ez lesz azonban a zöld-fehér csapat egyetlen fellépése városunkban, hiszen október 26-án is megmérkőzünk velük a MOL Aréna Sóstóban!

Természetesen ezek mellett még számos fontos rangadót játszunk stadionunkban, szeptember 28-án és április 18-án az Újpesttel; január 25-én pedig a Budapest Honvéddel is játszik a Vidi.

Az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

Az említett együttesek - a Ferencváros, az Újpest és a Honvéd - elleni mérkőzések kiemelt találkozóknak számítanak és így más árkategóriába esnek.

A normál mérkőzések jegyárai az alábbiak:

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a belépők normál meccs esetén elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 2500 forintba kerülnek, míg kiemelt mérkőzés esetén elővételben 2500 forintba, meccsnapon a helyszínen 3500 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
A mérkőzés hetében hétfőn,
szerdán és pénteken
10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Munkanapokon: 10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999
Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: [email protected]

Minden Vidi-szurkolót várunk a MOL Aréna Sóstóba!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek