hu en
2019. Február 26. 18:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
VÁLOGATOTT
Jánosi Ninetta és Szabó Bernadett meghívót kaptak a női U19-es válogatottba

A fiatalok a spanyolországi elitkörre készülnek Antalyában, ahol 3 mérkőzést játszanak a következő hetekben.

Szurkolóink az elmúlt évek, évtizedek során megszokhatták, hogy a MOL Vidi FC játékosai mind a felnőtt, mind az utánpótlás-válogatottakba rendszeresen meghívót kapnak, a közelmúltban pedig már női labdarúgóink is szerepet kapnak a nemzeti csapatokban.

A legújabb sikerek a 2000-es születésű Szabó Bernadett, illetve a 2001-es születésű Jánosi Ninetta nevéhez fűződnek, akik február 25-én a női U19-es válogatottal tarthattak Törökországba. Turtóczki Sándor szövetségi edző csapata három mérkőzést játszik Antalyában, február 27-én Lengyelország, március 2-án Csehország, március 5-én Csehország lesz az ellenfél. A női U19-es válogatott a spanyolországi elitkörre készül.

Szabó Bernadett az ősszel az NB II-ben és az U19-es Kiemelt bajnokságban összesen 14-szer lépett pályára és 9 gólt szerzett, míg Jánosi Ninetta 13 NB II-es és U19-es meccs során 2 gólt jegyzett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek