hu en
2019. November 20. 11:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Ivan Petrjak: "Nagy szükségünk van a három pontra"

Ukrán szélsőnk szerint szervezett, erős csapat a Puskás Akadémia.

Az augusztusi siker után újabb győzelemre készül a MOL Fehérvár FC a Puskás Akadémia FC elleni, november 23-án 17 órakor kezdődő bajnokin. A találkozóval kapcsolatban ukrán szélsőnk, Ivan Petrjak nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Nagy szükségünk van a három pontra a Puskás Akadémia ellen, de ez természetesen rájuk is ugyanúgy igaz, hiszen 4. helyen állnak a bajnokságban és a két legutóbbi vereségük után szeretnének feljebb kapaszkodni. Úgy vélem, szervezett csapat a PAFC, remek játékosállománnyal és erős védelemmel. Alaposan fel kell készülnünk belőlük, de biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb is azon van, hogy ne érjen minket semmiféle meglepetés szombaton. Nincs mese, meg kell kaparintanunk a győzelmet, mert a Ferencváros mellett a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia is közel van hozzánk a tabellán. Remélem, minél többen kilátogatnak a találkozóra!" - fogalmazott Ivan Petrjak.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek